Acasă EVENIMENTE Judecătoria Turda l-a arestat pe un violator periculos. Cine este bărbatul care...

Judecătoria Turda l-a arestat pe un violator periculos. Cine este bărbatul care a primit mandat de arestare

0

Un judecător de la Judecătoria Turda a emis un mandat de arestate pentru 30 de zile, pentur infracțiunea de tentativă la viol.

Cel în cauză se numește Crețu Mihai Gavrilă și este cunoscut ca o persoană care are datorii foarte mari. Acuzatul este original din localitea Luna, județul Cluj.

”Admite propunerea formulată în dosar nr. 293/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda și în consecință: …, dispune arestarea preventivă a inculpatuluiCrețu Mihai Gabrilă, pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la viol, …, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.02.2023 și până la data de 05.03.2023, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor.

Viol pe marginea Arieșului

Un bărbat a fost reținut și ulterior arstat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

La data de 3 februarie, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Luna, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

Au dispus reținerea lui pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței de judecată, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările au fost demarate în cursul aceleiași zile, fiind sesizat faptul că în jurul orei 14.00, aflându-se pe malul râului Arieș, în comuna Luna, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie de 34 de ani, împotriva voinței acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.