,

Judecătorii au decis în cazul polițistului de la Rutieră arestat pentru viol. Decizie neașteptată a magistraților

Posted by

Tribunalul Cluj a judecat apelul, la încheierea, prin care Răzvan Petruș, agent al Poliției Rutiere Cluj, arestat pentru viol, a fost arestat pentru comiterea infracțiunii de viol.

Petruș a fost adus la Tribunalul Cluj, în fața unui complet de apel, și a cerut să fie eliberat din aresta, deoarece acuzația este una ”inventată”.

Numai că probele de la dosar arată altceva, iar judecătorii clujeni nu s-au lăsat influențați de motivele invocate de Petruș. Drept pentru care, magistrații au dispus respinderea apelului și au considerat că motivele arestării sunt temeinice. Asta înseamnă că la dosar există probe solide.

”Respinge contestaţia declarată de către inculpatul Petruș Răzvan, aflat în Arestul IPJ Alba, împotriva încheierii penale nr.106 din 14.11.2022 a Judecătoriei Cluj-Napoca. În baza art.275 al.2 CPP, obligă pe inculpat să plătească 300 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 21.11.2022”, se arată în sentința pronunțată. 

S-a încercat compromiterea victimei

În cursul zilei de duminică, un ziar local din Cluj Napoca, a publicat un articol care conțineau imagini cu o femeie care practică video-chat-ul.

În acel articol s-a afirmat că victima infracțiunii de viol, comisă de agentul Petruș, este una și acceași cu cea care apare în imaginile cu caracter de nuditate.

În acest caz au fost efectuate mai multe analize cu un simulator facial, rezultatul fiind complet nevaforabil pentru cei care susțin această teorie, în special mai mulți angajați ai Poliției Rutiere Cluj. Respectiva femeie nu este aceeași cu victima infracțiunii de viol.

”În fapt, s-a reținut că în la data de 12.11.2022, în jurul orei 01:00, inculpatul aflându-se într-un apartament pe raza mun. Cluj-Napoca, judeţul Cluj, profitând de starea persoanei vătămate care se afla în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, întrucât dormea, a întreținut un act sexual cu aceasta”, susțin procurorii de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *