Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Județul Cluj terorizat de clanurile de romi. Ziua și bătaia. Poliția e în moarte clinică

În cursul zilei de duminică, la Turda, mai multe persoane de etnie romă s-au luat la bătaie din cauza unui autoturism.

Martorii spun că, romii care locuiesc în zona străzii Panait Cerna s-au bătut în parte, fiind necesară intervenția mai multor echipaje de poliție pentru reinstaurarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul a fost confirmat și de Poliția Cluj, care emis o informare legată de acest caz.

”La data de 13 august a.c., în jurul orei 15.10, Poliția municipiului Turda a fost sesizată, prin apel 112, despre o stare conflictuală produsă pe strada Poet Panait Cerna din municipiu. La fața locului, polițiștii au aplanat conflictul care s-a produs între 7 persoane, din cauza unor divergențe privitoare un autovehicul parcat pe strada respectivă. În urma evenimentului, o persoană a necesitat îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc incidentul, urmând a fi dispuse măsurile necesare”, se arată în acest punct de vedere.

Romii din Câmpia Turzii s-au bătut în centrul orașului

În cursul săptamânii trecute mai mulți romi s-au bătut în centrul oralului Câmpia Turzii. Scandal a cluminat cu înjunghierea a trei participanți la bătaie, care au fost internați de urgență în spital.

Jandarmii au intervenit la Campia Turzii la o bataie generala.

Jandarmii au intervenit la Campia Turzii la o bataie generala. Sureesa foto: captură video

În cazul unuia dintre răniți, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au reținut și infracțiunea de tentativă de omor. Acesta nu a putut fi prezentat pentru arestate deoarece a fost operat de urgență.

”La data de 10 august a.c., în jurul 13.05, Poliția municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată, prin apel 112, despre un conflict violent izbucnit între mai multe persoane, în Piața Mihai Viteazu din municipiul Câmpia Turzii. La fața locului polițiștii au aplicat măsuri cu celeritate pentru aplanarea conflictului, care, din primele verificări, s-ar fi produs spontan între două grupuri de persoane. În urma evenimentului, 5 persoane adulte, implicate în conflict, ar fi suferit leziuni din cauza agresiunilor fizice. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru mai multe investigații de specialitate”, se arată într-un comunicat al Poliției Cluj.

Poliția Cluj este paralizată

Ca urmare a unor numiri pe criterii politice, Poliția Cluj a fost ”golită” de adevărații profesioniști, care reușeau să țină sub control fenomenul infracțional.

În prezent, șeful IPJ Cluj este profesorul de educație fizică, ditamai chestorul Mihai Rus, nepotul lui Ioan Rus.

Foaia Transilvană va publica o serie de articole legate despre modul în care adevărații profesioniști din sistem, fie că vorbim despre polițiștii de la Investigații Criminale sau de la Serviciul de Acțiuni Speciale au fost forțați să iasă la pensie, pentru a nu fi umiliți în fața subalternilor lor.

Cei care au refuzat să facă asta, s-au trezit cu dosare penale inventate și trimiși în judecată pentru povești, cum este și cazul comisarului șef Mircea Rus, care controla instituția cu o mână de fier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

SOCIAL

Doi tineri minori în vârstă de 15 și 17 ani din Turda au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru furt...

EVENIMENTE

Pompierii de la ISU Cluj au fost solicitați să intervină la un accident de circulație care a avut loc pe raza satului Copăceni, în...

EVENIMENTE

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, polițist de profesie, a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar penal instrumentat pentru infracțiunea...