,

La Apahida până și gropile se marchează. Primăria nu mai are bani de asfalt?

Posted by

Mai mulți locuitori din localitatea Apahida ne-au reclamat că gropile sunt la ordinea zile în străzile din localitate.

Unul dintre nemulțumiți ne-a trimis și o poză din care rezultă că de curând au fost aplicate marcaje rutiere, chiar și prin gropile din asfalt.

În ultimii ani, Primăria Apahida nu a mai luat măsuri de plombare a străzilor, așa că acestea arată acum ca după război. Străzile arată deplorabile, pline de praf, semn că cei care conduc primăria nu prea mai au timp de interesele cetățeanului.

”Actualul primar a fost ales cu greu la o difrență de câteva voturi față de candidatul PNL. Fati este la al treilea mandat de primar dar parcă nu îl mai interesează nimic din comună. Parcurile, majoritatea dintre ele arată va de mama lor. Drumurile la fel. Spațiile verzi sunt și ele neîngrijite. Cum intri de la gara CFR, în localitate, totul pare de un gri apăsător”, spune Petru Dezmirean, un locuitor din Apahida.

Apă nu este dar apar blocuri după blocuri

Oamenii se mai plâng de faptul că presiunea la apă potabilă este foarte redusă. Culmea acest lucru se întâmplă și când sunt zile ploioase, consecutive.

Cu toate astea, cei de la Primăria Apahida aprobă blocuri după blocuri, în te miri ce locuri, unde există doar case unifamiliale. De fapt, acest fenomen, îi deranjează cel mai tare pe locuitori.

”Lângă casa mea se construiește un bloc cu patru etaje. Sunt doar case în zonă. Vreau să îl întreb pe domnul primar dacă i-ar plăcea ca un investitor să faca lângă casa dumnealui un bloc cu patru etaje”, spune un alt locuitor.

Primarul Grigore Fati de la PSD nu a putut fi contactat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *