, ,

La cât se ridică o notă de plată la un celebru restaurant din Cluj-Napoca? De banii ăștia mergi într-un sejur în Egipt la all inclusive!

Posted by

Unul dintre cele mai scumpe restaurante din Cluj-Napoca și din România se află pe strada Constantin Brâncuși și este patronat de controversatul Avram Gal din Câmpia Turzii, lider marcant al PSD Cluj și fost candidat la Primăria Câmpia Turzii, funcție pe care o vânează și la alegerile locale din 2024.

Restaurantul Transilvania Steak House a intrat în atenția opiniei publice datorită unui marketing agresiv pe rețelele sociale, în special pe TikTok, dar și din cauza prețurilor uriașe la preparatele din meniu. S-au remarcat burgerul de 250 lei cu foiță de aur, cafeaua de 60 lei cu foiță de aur, platoul de preparate de 1200 lei sau alte platouri de 4-6000 lei. 

O notă de plată de la Transilvania Steak House a devenit virală într-un clip pe rețelele sociale care se ridică la valoarea unui sejur all-inclusive în Egipt.

Această notă îi apare interlopului clujean Nelson Mondialu, care s-a dus la restaurant pentru a testa mâncarea și a „spart” suma de 3300 lei.

O sticlă de apă este 20 lei, o cafea 10 lei, un cotlet de miel este 200 lei, o porție de cârnați de vită – 100 lei, măduvă de vită – 100 lei, un platou de mezeluri – 170 lei sau un tartar de mușchiuleț – 120 lei.

Cum se calculează bacșișul la Transilvania Steak House

Pe lângă prețurile standard, clienții au posibilitatea să lase și bacșiș pentru servire, care este trecut pe notă și se calculează diferit. Astfel, cei care vor să lase 5% bacșiș vor plăti 156 lei, la 10% – 300 lei, iar la 15% aproape 500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *