La Cluj nu există școli cu risc seismic

Posted by

Instituția Prefectului Clujuluu informează că la nivelul județului nu sunt unități de învățământ care să desfășoare activități didactice în imobile încadrate în clase de risc seismic.

În prima parte a zilei a avut loc o ședință de lucru în sistem videoconferință cu sub conducerea ministrului afacerilor interne, Lucian Bode și cu participarea ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Attila Cseke, respectiv a ministrului educației, Ligia Deca, cu toate instituțiile prefectului din țară.

Prefectul Irina Munteanu, subprefectul Tasnádi István-Szilárd, împreună cu inspectorii șefi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Avram Iancu’ Cluj, Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Poliției de Frontieră, Inspectoratului Școlar Județean și Inspectoratului Județean în Construcții au fost prezenți.

În contextul analizării situației clădirilor cu risc seismic la nivel național, precizăm că în județ există 10 imobile încadrate în clasele de risc seismic, dar în nici una dintre acestea nu se desfășoară activități didactice sau alte tipuri de activități publice.

O altă temă discutată a făcut referire la stadiul implementării proiectelor depuse de structurile MAI, finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență și a etapelor necesare pentru a fi parcurse în perioada imediat următoare”, scrie pe pagina de Facebook a Prefecturii Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *