,

La Cluj poate începe construirea noului Spital Pediatric Monobloc

Posted by

Camera Deputaților a adoptat Legea prin care Județul Cluj primește în proprietate terenul destinat construirii noului Spital Pediatric Monobloc din Cluj. Astfel, Consiliul Județean Cluj primește undă verde pentru demararea acestui proiect.

Adoptarea acestei legi reprezintă înlăturarea oricăror îndoieli legate de construirea celui mai modern spital pediatric din România. Avem terenul, evaluăm deja ofertele pentru experții care vor organiza concursul internațional de soluții. Nu căutăm să construim o clădire ci un spital monobloc la cele mai înalte standarde, pentru următorii zeci de ani”, a declarat Alin Tișe, președinte CJ Cluj.

Terenul pe care se va ridica noul Spital Pediatric Monobloc se află în zona Borhanci, la intersecția cu viitoarea centură metropolitană, poziționat foarte aproape de tronsoanele rutiere majore ale Clujului.

Proiectul spitalului va fi unul care să corespundă necesității acoperirii actului medical pediatric pentru întreaga regiune, acesta fiind considerat deja unul cu o capacitate regională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *