Acasă EVENIMENTE La Cluj se poate orice. O „cutie de chibrituri” numită garsonieră a...

La Cluj se poate orice. O „cutie de chibrituri” numită garsonieră a fost transformată în apartament cu două camere și scoasă la vânzare cu aproape 80.000 de euro

0

Proprietarul unei garsoniere de 29 mp din cartierul clujean Mănăștur, din zona Cora, de pe strada Brates, a recurs la o modalitate inedită de a încerca să vândă locuința.

Acesta a modificat micuța garsonieră cu o suprafață utilă de 29 mp și a transformat-o într-un apartament cu două camere, baie și bucătărie. Blocul este unul construit în 1986 și este pe structură din cărămidă.

„Suprafata utila este de 29mp, compartimentata intr-un hol de intrare, zona care se poate amenaja ca spatiu pentru depozitare, un living cu balcon – zona balconului a fost inchisa, izolata si amenajata ca bucatarie, rezultand un spatiu pentru living destul de generos pentru o garsoniera, la care se mai adauga un dormitor foarte spatios”, se arata in descrierea anunțului de pe imobiliare.ro.

Costul garsonierei transformată în apartament cu două camere se ridică la 79.900 de euro, iar în preț intră și un loc de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.