, ,

La Jucu, lucrările edilitare sunt realizate sub orice critică. Canalizarea refulează, rigolele se colmatează

Posted by

La fiecare ploaie mai serioasă, canalizarea din localitatea Jucu de Sus, condusă de primarul PSD, Dorel Pojar, refulează.

Pe lângă asta, rigolele care nu au mai fost curățate de angajații Primăriei Jucu sau chiar de către localnici, se revarsă și produc mici lagune pe străzile localității.

Nicu Borca de la USR Jucu a scris un mesaj despre problemele produse de calitatea lucrărilor.
 
”Rezultatul lucrărilor „bine făcute”. Prima poză – canalizare în Jucu de Sus, zona Molitura (canalizarea manajera nu trebuie să aibă nicio tangență cu apele pluviale, se pare că se prea întâlnesc). Poza 2, rigolă înfundată de ani de zile vis a vis de bibliotecă, la fiecare ploaie mai serioasă apa iese și traversează strada. Ambele situații au fost sesizate în ședințele de consiliu local, momentan fără rezultat”, a scris Borca.

Canalizarea le provoacă oamenilor mari neplăceri

Borca mai susține că problemele din comună sunt rezolvate în stil pompieristic, în loc să se găsească soluții reale.

”Acest stil „pompieristic” nu o sa rezolve niciodată problema. Compania de apă o să vina și o să zică că s-a rezolvat, și asta până la următoarea ploaie serioasă. Mă bufnește rasul când îi văd cu mașina de intervenții că scot apa pluvială din canalizari făcute cu milioane de euro. Trebuie găsită cauza și remediată. De mai multe ori s-a anunțat că în conducta de canal de acolo au ajuns pietre de la lucrările de la drum”, mai spune Borca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *