,

La UPU Cluj se doarme pe rupte. Două asistente medicale plătite foarte bine filmate când dorm și visează frumos

Posted by

O femeie din Cluj Napoca a povestit pe facebook întâmplarea pe care a surprins-o la UPU Cluj. Acolo, două asistente medicale sforăiau bine de tot, dintre care una cu capul pe birou.

Întâmplarea a avut loc duminică noaptea în jurul orei 1.30.

”Am plecat cu sotul la urgenta pentru ca il apasa in piept, la ora 2 am ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Aici am fost intampinati de un domn Ciprian, si doamna care dormea cu capul pe birou (ca na, doar de asta platim noi impozite), vedeti prima poza, domnul care l-a intimpinat pe sotul pot spune despre el ca era tare plictisit de viata”, își începe Ayta povestea.

Dormeau cu capul pe masă

După două ore de așteptare, femeia a intrat la recepția UPU Cluj pentru a vedea în ce stare este soțul ei. Anyta spune că a surprins de data asta, nu o asistentă care dormea, cu chiar două.

”Intrasem sa vad cum se simte sotul si ce sa vad? Doamna care trebuia sa fie la receptie era intr-un separeu cu o alta asistenta dormeau pe un scaun vedeti poza 2,iar pacientii singuri”, susține femeia.

Au dat dovadă de maxim neprofesionalism

Anyta mai scrie că personalul medical a dat dovadă de maxim neprofesionalism.

”Eee domnule Kerekes daca nu faceti sport dvs o sa fiti al 6-lea din familia dvs care va muri, si de ce va speriati asa tare?¨, nici macar bunul simt nu a avut sa mearga langa pat sa vorbeasca civilizat. Le-a fost greu sa se ridice de pe scaun, au trimis asistenta sa dea mai tare la perfuzie, sa picure mai repede fiindca trebuiau sa faca schimb de ture”.

Anchetă la UPU Cluj

Oficial, Conducerea Spitalului Județean de Urgență Cluj a anunțat că a demarat o anchetă disciplinară. Suntem curioși să aflăm rezultatul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *