,

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Steffi Graf nu au vrut să vină la Cluj, de teama hoților

Posted by

Sâmbătă seara, la Cluj Napoca a avut loc un turneu demonstrativ de tenis.  Printre invitați s-au numărat și legendele mondiale, precum Andre Agassi și Steffi Graf. Legendele tenisului mondial.

Steffi Graf jucând la Cluj
Legendele tenisului mondial . Steffi Graf jucând la Cluj. Foto: Dan Bodea

Puțină lume știe însă ce cei doi folti campioni la tenis, Agassi și Graf, au refuzat să vină în prima fază la Cluj. Le-a fost frică de hoți și de faptul că ar putea fi jefuiți.

„Au fost îngrijorați de partea de security, a trebuit să le explicăm cât de sigură e România, cât de sigur e Clujul. Alături de Simona, Țiriac, domnul Năstase au contat foarte mult în poveste. Doamna Virginia Ruzici, cu toții au o istorie cu ei doi și ne-a ajutat foarte mult“, a declarat Patrick Ciorcilă, organizatorul turnerului, și fiu al președintelui Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă.

Andre Agassi. Foto: Dan Bodea

După ce li s-a explicat că vor fi cazați la unul dintre cele mai bune hoteluri din Cluj Napoca și că orașul este foarte sigur, cei doi au acceptat să vină la turneu.

Graf a aterizat la Cluj, vineri, chiar în ziua când a împlinit 55 de ani.

Sportivi de legendă

Andre Agassi a ajuns pe locul 1 mondial pentru prima dată în 1995. Ulterior, el a revenit pe primul loc în 1999. Pentru următorii patru ani s-a bucurat de cea mai de succes etapă din cariera sa.

În 2006, Andre Agassi s-a retras oficial din tenis, punând capăt unei cariere impresionante. El a fost unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istoria acestui joc.

Steffi Graf este una dintre cele mai mari și influente jucătoare de tenis din istorie. În cei 17 ani în care a jucat la profesioniști, Graf a adunat un palmares impresionant.

Cunoscută pentru stilul său agresiv și pentru abilitățile sale deosebite, jucătoarea a câștigat un total de 22 de titluri de Grand Slam.

În 1988, ea a realizat „Golden Slam” în 1988, câștigând toate cele patru turnee de Grand Slam și medalia de aur olimpică în același an.

Steffi Graf s-a retras din tenis în 1999, după ce a ocupat locul întâi în clasamentul WTA pentru un record de 377 de săptămâni.

Steffi Graf continuă să fie implicată în diverse activități caritabile. Cei doi formează împreună  unul dintre cele mai faimoase cupluri din lumea tenisului.

Foto: Dan Bodea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *