,

Liderii PNL Cluj le-au adresat mulțumiri clujenilor pentru încrederea acordată: „E un vot care ne onorează”

Posted by

Liderii PNL Cluj, Emil Boc, Daniel Buda, Alin Tișe și Dan Tarcea, au luat parte astăzi la conferință de presă la sediul filialei pentru a le mulțumi clujenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

„Mulțumim tuturor clujenilor pentru că au înțeles că votul ține de esența democrației, iar în această perioadă epidemiologică dificilă s-au prezentat într-un număr mare la vot. Aș dori să adresez mulțumiri tuturor locuitorilor județului Cluj, indiferent că discutăm de Municipiului Cluj-Napoca, de orașele din județ, de locuitorii fiecărui sat, fiecărui cătun pentru votul pe care ni l-au acordat la aceste alegeri locale.

Este un vot care ne onorează, dar este în același timp și un vot care ne onorează foarte mult. Această încredere ne obligă să fim mai departe alături de ei și atenți la nevoile lor și să venim cu soluții la problemele întâmpinate.

La nivelul Consiliului Județean Cluj am obținut 46,52%, la nivelul președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a obținut 50,44% din voturile exprimate, la nivelul Consiliului Local am înregistrat 54,46%, la nivelul funcției de primar a Municipiului Cluj-Napoca, domnul primar Emil Boc a obținut 74,76% din voturile exprimate.

Este un scor care ne onorează, dar în același timp ne și responsabilizează. Mulțumim clujenilor încă o dată pentru votul pe care l-au acordat echipei liberală din județul Cluj!

Mulțumesc tuturor colegilor liberali, primari, consilieri județeni și locali care și-au încheiat mandatul și care ieri au fost aleși sau realeși, colegilor din toate structurile PNL Cluj și din toate UAT-urile județului Cluj, pentru implicarea și munca depuse în precampania și campania electorală. Le mulțumesc de asemenea tuturor celor care au asigurat ca procesul electoral să se desfășoare ieri în condiții corecte sigure, având în vedere situația epidemiologică actuală. Mulțumim, Cluj! Mulțumim, clujeni!”, a transmis președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

Alin Tișe a anunțat că își dorește un dialog deschis cu toate partidele și va prelua proiectele pe care contracandidații lui le-au avut.

„Mulțumesc clujenilor pentru susținere. Sunt onorat ca după două mandate să mă susțină în continuare. Vreau să vă asigur că proiectele pe care le avem în derulare le vom continua și cu o mai mare forță. Sunt proiecte importante care vor aduce județul Cluj pe lângă muncipiului Cluj-Napoca, vom reuși să creăm și alte motoare de dezvoltare pe lângă muncipiului Cluj-Napoca.

Preocuparea noastră în mandatul acesta va fi să creăm și alte motoare de dezvoltare, în municipii, orașe, comune arondate astfel încât să vorbim de creșterea calității vieții și în aceste u.a.t.-uri la finalul mandatului. Îmi doresc să am un dialog deschis cu toate partidele care vor intra în Consiliul Județean. Voi avea discuții cu toți contracandidații mei pentru a prelua proiectele pe care le-au propus și să le și implementăm în măsura în care sunt viabile”, a transmis Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Edilul Clujului, aflat la al cincilea mandat, a declarat că clujenii l-au inventat și reinventat politic.

„Nu am cuvinte să mulțumesc clujenilor pentru încrederea acordată. Clujenii m-au inventat şi reinventat politic de fiecare dată, le datorez tot ceea ce sunt și ceea ce am făcut și toată viața politică. Simt o uriașă responsabilitate și pot să îi asigur că tot ceea ce știu și pot, împreună cu echipa din care fac parte, ne vom strădui să facem. Tot ce va ține de știința, priceperea și colaborarea noastră vom face. Îl felicit pe Alin Tișe pentru câștigarea mandatului de președinte al Consiliului Județean, îi felicit pe toți colegii mei care au câștigat funcția de primar, chiar și pe cei care au pierdut la limită.

Vreau să îi felicit și pe cei și să știe că pot deveni primari într-o zi. Iată exemplu de la Gilău, când un om s-a validat de-a lungul timpului, chiar dacă a pierdut la câteva voturi în 2016, acum a câștigat detașat primăria comunei Gilău.

Le mulțumesc colegilor mei care au făcut o campanie impecabilă și în acest an. Felicitări președintelui Daniel Buda pentru modul în care a reușit să ne țină împreună pe toți și să facă din PNL Cluj poate cea mai puternică organizație din România!”, au fost cuvintele de lauda ale primarului.

Și viceprimarul Dan Tarcea a ținut să vină cu mulțumiri pentru votul de încredere acordat de clujeni și la acest scrutin electoral.

„Mulțumesc tuturor celor care au participat la vot, așa putem arăta că suntem o societate democratică. Mulțumiri speciale celor care au avut încredere în echipa Partidului Național Liberal. Am privit aceste alegeri ca o oportunitate de a merge în fața clujenilor pentru a le prezenta proiectele pe care le avem în derulare, să le arătăm că suntem o echipă consolidată, puternică. Mulțumim că ne-ați dat ocazia să avem o continuitatea a proiectelor atât în municipiului Cluj-Napoca, cât și în județul Cluj”, a susținut Tarcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *