Lidia Buble a ieșit din depresie. Artista a făcut show total la Apahida, Cluj VIDEO

Posted by

Sâmbătă seara, cunoscuta cântăreața Lidia Buble a susținut un concert la Zilele Comunei Apahida, organizate de Primăria Apahida.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion de la ”Răzvan și Dani”, de la Antena 1, vedeta a intrat pe scenă fiox la ora stabilită și a surprins pe toată lumea pentru bunul simț de care a dat dovadă.

lidia buble știe să facă un spectacol total.
lidia buble știe să facă un spectacol total. Sursa foto: captură video

A cântat și a dansat alături de sutele de spectatori, după care la final, a dat zeci de autografe fără să refuze unul. Mai mult, cei care și-au dorit o amintire cu Lidia Buble și-au putut face câte fotografii au dorit, deoarece cântăreața nu a refuzat pe nimeni.

Cu o ținută western, Lidia Buble a dat dovadă că este o artistă adevărată, care știe să facă un spectacol total. Lidia Buble a ieșit din depresie

La final, sutele de spectatori au aplaudat-o foarte tare.

Și-a revenit repede după condamnare

Lidia Buble a fost condamnată pentru dare de mită la un an de zile de închisoare, cu suspendare.

Artista a fost prinsă în trafic, de polițiștii de la Brigada Poliției Rutiere din București, în cursul anului 2021, în plină pandemie, fără a avea declarația pe proprie răspundere asupra ei, pentru a putea ieși din locuință.

Polițistul i-a sugerat o înțelegere cu care cântăreața a fost de acord. În final, cei doi au mers la un bancomat de unde Lidia Buble a extras suma de 900 de lei, pe care i-a dat-o polițistului. Acesta a fost condamnat și el la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru luare de mită.

Lidia Buble a vorbit la telefon cu un alt polițist, prieten cu ea, și care avea telefonul ascultat. Așa procurorii au ajuns la acest caz, care a ajuns în instanță și care s-a finalizat cu o condamnare minoră.

Peste acest lucru, s-a suprapus și despărțirea de Răzvan Simion, după care artista a recunoscut că a intrat într-o mică depresie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *