,

Lucia Suciu este singurul politician PSD Cluj care mai face politică. Emil Boc și Alin Tișe acuzați că sabotează zeci de mii de clujeni

Posted by

În PSD Cluj, politicienii care candidează  pentru funcțiile importante, la alegerile locale, par că fac un joc de gleznă continuu pentru PNL.  Lucia Suciu este singurul politician PSD Cluj care mai face politică.

Fie că vorbim de Aurelia Cristea sau Alexandru Cordoș, aceștia sunt doar ”iepurașii” lui Emil Boc sau Alin Tișe.

Lucia Suciu, primar Chinteni
Lucia Suciu este singurul politician PSD Cluj care mai face politică.

În PSD Cluj există și excepții. Lucia Suciu, primărița de fier de la Chinteni este una dintre ele.

Sâmbăta trecută, la lansarea candidaților PSD, Lucia Suciu a fost aplaudată la scenă deschisă, fără îndemnul moderatorului.

Lucia Suciu candidează pentru cel de-al șaptelea mandat de primar, tot din Partea PSD.

”Candidez pentru cel de-al șaptelea mandat pentru Primăria comunei Chinteni. Eu sunt mai pragmatică. Am să mă raportez la Primăria Cluj Napoca, Consiliul Județean Cluj și Parlamentul European. Mare parte dintre proiectele mele au beneficiat de sprijinul colegilor mei”, a spus Lucia Suciu.

Emil Boc pus la colț. A sabotat proiectul viitorului Aqua Parck

De pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj, Lucia Suciu a lansat un atac în direcția lui Emil Boc sau Alin Tișe.

Lucia Suciu l-a acuzat pe Emil Boc că a sabotat proiectul Aqua Parck. Pe Alin Tișe l-a acuzat că a împărțit banii județului discrerționar. Sumele mari au ajuns la Primăriile PNL.

”Am refuzat să cred că un edil, al celui de-al doilea mare muncipiu din România, cu rea credință ar putea împiedica un proiect unic în Transilvania. Am crezut de foarte multe ori că este doar părerea mea. Într-una din emisiunile domnului Tarcea (viceprimarul Clujului), s-a scăpat și a spus că proiectul Aquapark-ul din Chinteni, este blocat la Agenția de Mediu. În urmă cu două săptămâni am ajuns la Ministerul Turismului, în faza finală. Urmează licitația publică. Zona metropolitană nu înseamnă că doar Primăria Cluj Napoca, cu toți acoliții politici pe care Boc îi are acolo. Zona metropolitană s-a creat cu toate comunele limitrofe municipiului Cluj Napoca”, a spus Lucia Suciu.

Mandatul lui Tișe: lucrări începute și nefinalizate

Primărița din Chinteni a mai spus că PNL a început lucrări pe care nu le-a finalizat la timp. Drept dovadă este chiar Comuna Chinteni. Aici, Primăria Cluj și Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări privind canalizarea și drumurile publice.

Peste 20.000 de oameni sunt afectați zilnic de ineficiența lui Emil Boc. Lucrările pe strada Valea Chintăului, care aparține de Cluj Napoca, nu au fost finalizate la timp. Și nici acum nu sunt fapt ce produce ambuteiaje foarte mari în fiecare zi. 

”Îmi doresc din inima ca PSD să ajungă să conducă destinele acestui județ. Nu poți să începi, la infinit, lucrări pe care mai apoi să le abandonezi. Nu poți la infinit să împarți banii Consiliului Județean Cluj, doar pe criterii politice. Nu poți să te duci la limită de județ unde sunt 700 de locuitori, și să aloci un milion de lei, și comunelor care se apropie de 10.000 de locuitori, și să le aloci 300.000 de lei. Dețin o sentință judecătorească prin care Consiliul Județean Cluj obligă să repartizeze banii în funcție de proiectele pe care le deține fiecare comunitate”, a mai spus Lucia Suciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *