Acasă EVENIMENTE Ludovic Orban anunță înființarea partidului „Forța Dreptei”. Senatorul clujean Adrian Oros va...

Ludovic Orban anunță înființarea partidului „Forța Dreptei”. Senatorul clujean Adrian Oros va conduce filiala din Cluj

0

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a anunţat, marţi, formarea noului partid de centru-dreapta. Acesta se va numi Forţa Dreptei și îl va avea ca fondator și pe senatorul clujean Adrian Oros, fost ministrul al Agriculturii, care va fi liderul filialei de la Cluj.

„Am luat decizia de a pune bazele unei noi construcţii politice de centru-dreapta. Noi considerăm că este o obligaţie democratică şi morală de a continua să reprezentăm cetăţenii români care ne-au votat, după ce conducerea PNL a decis să nu-i mai reprezinte, ci să fie a cincea roată la căruţa PSD. Este o necesitate politică. Nu există nicio formaţiune politică, cu adevărat de centru-dreapta”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Mediafax

„Forța Dreptei” amenință PNL-ul

„Acest nume şi programul politic e un angajament să punem în practică programul de reforme, de modernizare. Doctrina e o sinteză modernă a tuturor ideilor, valorilor şi soluţiilor validate de timp din marile curente de gândire de centru-dreapta – liberalism, conservatorism şi creştin-democraţie”, adaugă Orban.

Orban e convins că și alți liberali vor veni la Forța Dreptei. „Starea de nemulţumire în grupurile parlamentare ale PNL este în creştere constantă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.