,

Ludovic Orban: „Clujul este într-o dezvoltare rapidă și are nevoie de modernizarea infrastructurii care să țină pasul cu dezvoltarea municipiului sau județului”

Posted by

Premierul Ludovic Orban a venit astăzi la Cluj-Napoca într-o vizită electorală pentru a anunța susținerea Guvernului României marilor proiecte de infrastructură ale Clujului, metroului, Centura Metropolitană, trenul metropolitan și semnarea contractului pentru un nou tronson din Autostrada Transilvania, Nădășelu – Zimbor.

Evenimentul de semnarea a contractului a avut în fața Centrului de Cultură Urbană Casino din Parcul Central, în prezența miniștrilor Adrian Oros, Nelu Tătaru și Lucian Bode, precum și a autorităților locale și județene.

„Mă bucur să revin la Cluj cu vești bune, semnarea unui nou tronson de pe Autostrada Transilvania, care este o poveste care a început în 2002-2003, a fost susținută de mai mulți parlamentari și mă bucur că încetul cu încetul prinde viață. Din Autostrada Transilvania odată cu semnarea contractului pe Nădășelu – Zimbor vor mai rămâne două tronsoane, care urmează să se semneze contractul, sunt proceduri aflate în derulare și putem spune că de la Cluj până la granița de vest se va putea ajunge într-o o oră și ceva. Este o investiție deosebit de importantă, însoțită de o serie de alte investiții. Clujul este într-o dezvoltare rapidă și are nevoie de modernizarea infrastructurii care să țină pasul cu dezvoltarea municipiului sau județului. Avem un angajament clar că în parteneriat cu primăria Cluj-Napoca și cu Consiliul Județean Cluj să susținem proiecte de investiții foarte importante, cum ar fi Centura Metropolitană, trenul metropolitan sau o legătură mai bună cu autostrada prin localitatea Mărtinești și modernizarea liniei de cale ferată și electrificare pe ruta Cluj-Napoca – Oradea – Episcopia Bihor”, a declarat Orban la Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *