Acasă EVENIMENTE Lui Culiță Sterp încep să i se adune necazurile cu legea. Acum...

Lui Culiță Sterp încep să i se adune necazurile cu legea. Acum a fost săltat chiar din Tribunalul Cluj și dus la audieri

0
foto: arhiva Foaia Transilvana

Cântărețul de manele Culiță Sterp a fost luat pe sus de la Tribunalul Cluj și dus la Parchet pentru un dosar de înșelăciune.

Cântărețul de manele Culiță Sterp a fost luat, ieri, cu mandat de aducere de pe holul Tribunalului Cluj, unde se afla pentru o contestație, și dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara pentru a da declarație într-un dosar de înșelăciune.

Sterp se află la Tribunalul Cluj unde s-a judecat contestația împotriva măsurii controlului judiciar în dosarul pe care îl are că urmare a accidentului de circulație produs în noiembrie 2022.

Când a ieșit din sală, îl așteptau polițiști care i-au prezentat mandatul și i-au spus că trebuie să-i însoțească la Timișoara. Cântărețul s-a conformat și a mers cu ei.

Culiță Sterp, reprezentat de avocatul Răzvan Trușcă de la cabinetul de avocatură Călin Budișan. a dat declarație la Parchetul Judecătoriei Timișoara într-un dosar de înșelăciune cu 87 de acte materiale, informează clujust.ro.

Accident băut și drogat

La momentul în care manelistul Culiță Sterp a comis accidentul de circulație din centrul Clujului, în dimineața zile de 17 noiembrie 2022, în mașina acestuia se mai afla o misterioasă blondă.

Pe una dintre fotografiile realizate de martorii prezenți la locul accidentului, se poate zări o tânără, cu pălărie, despre care s-a crezut că este o cântăreață. Cel puțin așa au lăsat să se creadă tabloidele din București, care au scris că tânăra blondă este dansatoarea lui Culiță Sterp.

În realitate, tânăra cu care se afla Sterp în mașină se numește Laura Ciobăniță, este agent imobiliar și o prezență agreabilă pe pe rețelele de socializare instagram și tiktok, unde a postat mai multe imagini și filmulețe atractive.

Blonda misterioasă audiată în cazul accidentului

După accident, Laura Ciobăniță a fost chemată de la audieri, la sediul Parchetului pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, unde a fost citată în calitate de martor.

Surse judiciare ne-au precizat că în seara zilei de 16 noiembrie 2022, manelistul a filmat alături de Laura Ciobăniță, un videoclip, locația aleasă fiind Tarnița Paradise, de lângă Gilău, Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.