,

Maestrul Dorel Vișan, desemnat Cetățean de Onoare al unei comune din județul Cluj. Zeci de personalități prezente la ceremonie

Posted by

Actorul clujean Dorel Vișan a fost desemnat cetățean de onoare al comunei Tureni, județul Cluj, în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri, 13 octombrie și la care au luat parte importante personalități din zona artistică.

La eveniment au luat parte, printre alții, interpretul Ovidiu Purdea Someș, artistul Ioan Bocșa și primărița comunei Tureni, Daniela Mănăilă, precum și comandatul Grupării Mobile de Jandarmi „Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca, Sebastian Clițan.

„Ce om, ce artist, ce trăire! Respect oficialităților comunei si prietenilor prezenți! Prin lumea aceea chiar a trecut Dumnezeu!”, a scris, pe Facebook, cântărețul de muzică populară, Ovidiu Purdea.

Evenimentul a avut loc pe malul lacului „Casa părăsită” din Mărtinești și au luat parte la el, printre alții, prefectul Clujului, Irina Munteanu, ministru secretar de stat în Ministerul Culturii, Diana Baciuna, ÎPS Andreicuț, secretarul general al guvernului, Mircea Abrudean, președintele Asociației Comunelor din România, Emil Drăghici, scriitorii Cornel Udrea și Horia Bădescu, precum și interpretul Ovidiu Purdea Someș, artistul Ioan Bocșa și comandatul Grupării Mobile de Jandarmi „Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca, Sebastian Clițan

Înaintea ceremoniei de decernare a fost proiectat filmul „Un bulgăre de humă”, la care au participat 40 de copii din comună, apoi a continuat cu un recital al corului „Psalmodia Transylvanica” al Patriarhiei și al maestrului Ioan Bocșa alături de Ansamblul „Icoane”.

În încheiere, au fost proiectate o serie de replici celebre ale maestrului Dorel Vișan precum și a filmului „Iacob”, în care acesta a facut un rol memorabil.

2 răspunsuri

  1. Avatar Dana carmen
    Dana carmen
  2. Avatar Gheorghe Brinzei
    Gheorghe Brinzei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *