Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Mafia lemnului de la Cluj. Încă un bărbat care transporta ilegal lemne a fost prins de polițiștii clujeni

Polițiștii clujeni au prins un bărbat care transporta o cantitate mare de lemne fără a avea acte legale.

Bărbatul este din comuna Mărgău și a fost prins pe un drum din Săcuieu, fiind amendat cu 5000 lei.

„La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 21.25,polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj – Secția Jandarmi Huedin au oprit în trafic pentru verificări, pe DJ 103H, în localitatea Săcuieu, un ansamblu de vehicule, format din autocamion și remorcă, condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Mărgău.

În urma verificărilor documentelor de însoțire s-a constatat că există neconcordanțe între cantitatea de material lemnos transportată și cea prevăzută în documente.

Astfel, reprezentanții Ocolului Silvic Huedin au procedat la inventarierea tehnică a materialului lemnos, rezultând o cantitate mai mare cu 11,98 mc, în valoare de 5.000 de lei, față de 32,02 mc cea înscrisă în avizele de însoțire, din specia rășinoase.

Având în vedere neregulile constatate, cantitatea de material lemnos identificată ca fiind fără documente de proveniență, precum și ansamblul de vehicule au fost indisponibilizate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport a materialelor lemnoase în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documente specifice de transport”, anunță IPJ Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Reprezentanții Poliției Cluj au susținut o conferință de presă, în cursul zilei de joi, unde au prezentat un plan de măsuri pentru prevenirea unor...

EVENIMENTE

Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce era mort de beat la volan pe un...

EVENIMENTE

Vineri dimineața, în cimitirul Mănăștur, din Cluj Napoca, a avut loc o adevărată dramă. O femeie, în vârstă de 47 de ani, a mers...