, ,

Mafia taximetriștilor de la Aeroportul din Cluj trebuie stârpită. Taxă nouă inventată de un taximetrist.

Posted by

Un clujean care a luat un taximetru de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca, a avut parte de o imensă surpriză.

La urcarea în mașina care staționa în fața terminalului de sosiri, șoferul l-a informat pe clujean că trebuie să aschite și o taxă de staționare, pe lângă costul cursei propriu zise.

Mafia taximetriștilor de la Aeroportul din Cluj Napoca a inventat o nouă taxă.
Mafia taximetriștilor de la Aeroportul din Cluj Napoca a inventat o nouă taxă.
”Am luat un taxi de la Aeroport, până în Mărăști … la urcare taximetristul mă înștiințează că pe lângă costul cursei va trebui să plătesc și o taxa de 11 RON (aceata fiind taxa de staționare pt el in standul din parcarea aeroportului). Discutand despre acest aspect ,am întrebat de ce nu pun suma aceasta pe bon la final? A dat vina pe cei de la Primărie și neînțelegerile între ei. Eu totuși cred ca e necesară o reglementare acestei “ciupeli” “mizerii” este trist ne mai vizitează și străini, nici nu vreau sa ma gândesc cum explici asta unui turist străin”, a scris Gabriel Fekete.

Taxa este ilegală

Autoritățile ne-au comunicat că perceperea oricăror taxe, în afara tarifului aprobat de Primăria Cluj Napoca, este interzisă.

De altfel, cei care sunt victimele unor astfel de țepari sunt sfătuiți să depună o reclamație la Primăria Cluj Napoca. În acest caz șoferul poate să fie sancționat cu anularea licenței de taxi.

Clujenii sunt și ei de părere ca mafia taximetriștilor de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca trebuie eradicată.

”Nu e obligația clientului sa plătească staționarea taxiului în aeroport … sunt acei taximetriști de speță joasa care ne fac de rușine toată breasla și tot orașul … până când vor vrea cei în măsura sa le interzica asta … aia e … ce să mai zicem”, a scris un taximetrist.
Nu este prima oară când taximetriștii care acționează în zona Aeroportului Cluj Napoca își înșeală clienții.
În trecut au existat zeci de relatări a unor cazuri, când pentru curse de câțiva kilometri, clienții au fost puși să achite sume mari de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *