Acasă EVENIMENTE Mafia traficului de droguri din Cluj lovită din plin. Traficanții vindeau inclusiv...

Mafia traficului de droguri din Cluj lovită din plin. Traficanții vindeau inclusiv minorilor în Alba-Iulia

0

O nouă lovitură dată de poliţiştii şi procurorii DIICTOR mafiei drogurilor din Cluj, aceștia au destructurat o reţea de traficanţi de droguri care vindeau inclusiv minorilor din Alba Iulia.

Un număr de 18 martori au fost audiaţi de poliţişti, iar un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv.

„La data de 4 mai 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 3 de percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Hunedoara şi Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii”, anunţă, luni, Poliţia Română.

Potrivit oamenilor legii, in perioada 2022 – 2023, 3 persoane ar fi vândut droguri de risc şi noi substanţe psihoactive mai multor consumatori, printre care şi persoane minore, în judeţul Alba, cu precădere în municipiul Alba Iulia.

”În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 50 de grame de substanţă cristalină de culoare albă, două grame de masă vegetală, cântare electronice, telefoane mobile, o tabletă, alte articole care ar fi fost folosite la porţionare, ambalare şi consum, precum şi sume de bani. Poliţiştii au audiat 18 persoane, în calitate de martori”, au mai precizat poliţiştii.

A fost reținut un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, iar ulterior acesta a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.