, ,

Mai există și oameni de omenie. O femeie și-a recuperat portofelul cu bani pierdut la Târgul de la Negreni grație unui bărbat

Posted by

Un bărbat de 34 de ani care a găsit un portofel cu o sumă importantă de bani la târgul de vechituri de la Negreni l-a returnat cu ajutorul unui echipaj de poliție.

Portofelul cu suma de 900 lei aparținea unei femei din județul Sălaj și l-a recuperat, iar aceasta l-a îmbrățișat și i-a mulțumit pentru gestul de mare omenie.

„Un gest care ne arată, din nou, importanța valorilor morale și a eticii în societate.

Povestea începe cu un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Sălaj, care, în timp ce se plimba prin mulțime la „Târgul de Vară de la Negreni” a găsit, la întâmplare, un portmoneu cu documente, carduri și suma de 900 de lei.

Bărbatul a ales să restituie portmoneul aparținătorului, însă, acest lucru părea dificil de realizat de unul singur.

Așadar, a apelat la colegii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, aflați în misiune în perimetrul târgului.

Polițiștii, folosindu-se de informațiile furnizate de bărbat, au reușit, în mai puțin de 5 minute, să găsească proprietarul bunului, fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 61 de ani, din județul Sălaj.

Doamna a rămas încântată de gestul bărbatului, pe care l-a îmbrățișat și i-a mulțumit cu sinceritate.

Sperăm ca acest exemplu să fie un mod de încurajare, care să ne reamintească tuturor că un astfel de gest poate aduce încredere, onestitate și respect în fața comunității.

De altfel, colegii noștri s-au simțit fericiți pentru rezolvarea situației, dar și pentru că au încheiat cu succes misiunea din acest an la Târgul de la Negreni”, a anuntat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *