Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Mai lucrează cineva la falimentara Cluj Arena? Al doilea cel mai mare stadion din România se degradează văzând cu ochii! Cum vor fi întâmpinați turiștii care vin la Europeanul de Tineret U21? FOTO

Proasta administrare a Cluj Arena și managementul defectuos transformă al doilea cel mai mare stadion din România într-o arenă degradantă, cu câteva zile înainte de a găzdui Campionatul European U21.

Astfel, turiștii și fanii țărilor care vor veni la Cluj pentru Europeanul de Tineret U21 vor fi întâmpinați cu imagini dezolante, miros de urină, mucegai, jeg și scaune rupte. Imagini cu adevărat nedemne pentru a doua cea mai mare arenă din România.

Cluj Arena se află sub administrarea liberală a Consiliului Județean Cluj încă de la inaugurarea din 2011, însă proasta gestionare, lipsa de interes și viziune duc stadionul într-o degradare continuă.

Stadionul, insa, lasa de dorit. Mizeria, jegul, mucegaiul, mirosul de urina, scaunele rupte in anumite sectoare fac ca imaginea sa nu fie aceea a unei arene europeane.

Casa scarii din parcarea subterana miroase a wc CFR, mucegaiul si degradarea se observa pe fatada cladirii, scarile sunt sub orice critica.

Mii de sustinatori din intreaga Europa vor veni ca spectatori si se vor intalni cu aceasta imagine de arena abandonata”, a scris ciujeanul Mihai Radu.

Meciurile din Grupa D și un sfert de finală a Campionatului European de Fotbal pentru Tineret U21 vor fi găzduite de Cluj-Napoca, pe stadioanele Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu”.

Astfel, printre formațiile care vor evolua la Cluj-Napoca se numără Franța și Italia, ambele foste campioane europene la categoria U21.

Din Grupa D mai fac parte și Elveția și Norvegia, iar pe lângă meciurile din grupe, pe Cluj Arena se va juca și un sfert de finală, între echipa care va termina pe locul 1 grupa D și cea care va încheia pe 2 grupa B, cea din care face parte și România.

PROGRAM MECIURI LA CLUJ:

GRUPA D: Norvegia, Elveția, Franța, Italia

Joi, 22 iunie

19:00 Norvegia – Elveția (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
21:45 Franța – Italia (Cluj Arena, Cluj)

Duminică, 25 iunie

19:00 Elveția – Italia (Cluj Arena, Cluj)
21:45 Norvegia – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)

Miercuri, 28 iunie

21:45 Elveția – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
21:45 Italia – Norvegia (Cluj Arena, Cluj)
Sferturi de finală

Duminică, 2 iulie

22:00 1D vs 2B (Cluj Arena, Cluj)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Un fotoreporter clujean a fost surprins astăzi pe Cluj Arena în timpul ploii torențiale care a dus lw amânarea meciului dintre Universitatea Cluj și...

SPORT

Meciul dintre Universitatea Cluj și Poli Iași a fost suspendat din cauaza unei ploi care a inundat terenul de pe Cluj Arena. Partida de...

EVENIMENTE

Derby-ul Clujului dintre Universitatea și CFR Cluj își va consemna un nou episod luni, 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena, iar...