,

Mai mulți clujeni au fost sunați cu număr privat și li s-a cerut să voteze cu Emil Boc și Alin Tișe. PNL Cluj se delimitează de astfel de practici și a sesizat autoritățile electorale

Posted by

Mai mulți clujeni ne-au transmis că au fost sunați cu număr privat și li s-a cerut să voteze cu Emil Boc și PNL la alegerile locale din 27 septembrie.

Liberalii clujeni s-au delimitat de astfel de practici și au sesizat autorităţile electorale.

PNL Cluj a susținut că mesajele erau trimise în numele candidaților PNL pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca și pentru Consiliul Județean Cluj, dar spun că nu se află în spatele campaniei.

PNL Cluj nu este inițiator al niciunei campanii desfășurate telefonic și ne delimităm ferm de astfel de mesaje care încalcă prevederile Art. 65 din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, cu modificările și completările ulterioare.

În acest sens, PNL Cluj a depus o sesizare la Biroul Electoral de Circumscripție Nr. 1 Cluj-Napoca, prin care am solicitat să fie dispuse măsurile legale care se impun în situația menționată mai sus„, a transmis biroul de presă al PNL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *