Mai mulți vitezomani au fost prinși de polițiștii clujeni. Unul drogat „zbura” cu 165 km/h

Posted by

Polițiștii clujeni au prins astăzi pe Autostrada Transilvania, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu, 29 de șoferi care au depășit viteza maximă admisă.

Astfel, în cursul zilei de azi, 20 august, polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi au acționat pe tronsonul de autostradă Câmpia Turzii-Nădășelu, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și impunerea unei disciplinei rutiere în rândul conducătorilor auto.

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 29 reprezentând depășirea vitezei maxime admise, context în care au fost reținute 5 permise de conducere.

Unul dintre conducătorii auto sancționați pentru depășirea limitei legale de viteză, deținător de permis de conducere de 10 luni a fost înregistrat cu aparatul radar, în timp ce se deplasa cu viteza de 165 km/h, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule.

Totodată, în cadrul acțiunii, polițiștii au depistat un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, care de asemenea se deplasa cu viteza de 165 km/h.

Testarea acestuia cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise (cannabis), fiind astfel condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *