,

Mănășturenii au ajuns în pragul disperării, din cauza problemei locurilor de parcare

Posted by

Mănășturenii au ajuns în pragul disperării, din cauza problemei locurilor de parcare. Locuitorii de pe Aleea Tazlău din Mănăștur sunt divizați în două tabere. 

Mănășturenii au ajuns în pragul disperării
Mănășturenii au ajuns în pragul disperării

Una dintre tabere este formată din șoferii care vor să parcheze pe marginea drumului deoarece nu au unde parca, iar cealaltă tabără sunt cei care se plâng din cauza mașinilor parcate neregulamentar.

12 parcări la 400 de apartamente

Un locuitor susține că a fost avertizat să își mute mașina pe care a parcat-o pe marginea drumului, cu toate că în zonă există 12 parcări la un număr de 400 de apartamente.

„Ați pus semne cu oprirea interzisă pe toată strada și acum ați pus și în parbrize la mașini foi cu “atenție se ridică” pe aleea Tazlău. Sunt 7 blocuri plus cele de pe Bucegi și 12 locuri de parcare! Unde vreți să parcăm toate mașinile de la 400 de apartamente? În bloc?

Este o stradă închisă, doar cei care locuiesc aici parchează/circulă pe stradă, cu ce vă deranjează mașinile parcate?”, și-a exprimat nemulțumirea clujeanul pe o rețea socială.

Război total între mănăștureni

Unul dintre cei care a făcut plângerea la Poliția Locală susține că va face atâtea plângeri până când toată strada va fi goală de mașini.

Vecinii nemulțumiți că Aleea Tazlău este blocată de mașinile parcate neregulamentar fac plângeri, spre disperarea celeilalte tabere care nu au unde să își lase mașinile.

„Toată strada Tazlău, de la bază pana la grădinița Academia Piticilor, este blocată de mașini parcate neregulamentar. În fiecare dimineață strada se blocheaza din această cauză. Dacă circuli în același interval 7:45-8:00 când vine și mașina de gunoi rămâi blocat acolo.

În acest moment sunt mașini parcate pe ambele sensuri deși exista semne care interzic acest lucru.

Poate găsiți o soluție pe termen lung de a reconfigura strada, construiți încă un parking pe terenul aflat la capătul blocului de la numarul 9 de pe Tazlău. Mențiune: voi face atâtea sesizări până strada va fi goală”, a mai comentat un clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *