,

Marele câștigător din Cluj la LOTO și-a revendicat premiul

Posted by

Marele câștigător din Cluj la LOTO și-a revendicat premiul luni, 18 martie. Acesta a obținut al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului, la tragerea Joker din 14 martie 2024, care se ridică la 5.86 de milioane de euro, adică 29.133.971,54 lei.

Marele câștigător din Cluj la LOTO
Marele câștigător din Cluj la LOTO

Clujeanul norocos este de profesie inginer şi joacă aceleaşi numere de 10 ani. Acesta a transmis un mesaj. El nu a dorit să își facă publică identitatea și dorește să rămână anonim.

A mai câștigat și două premii de peste 22.500 euro

„Ne-a declarat că numerele au semnificaţie personală şi că acest noroc l-a luat prin surprindere şi l-a bucurat. A aflat că este marele câştigător a doua zi, când a verificat biletul şi va continua să joace ca şi până acum atât la Joker, cât şi la Loto 6/49”, transmit reprezentanţii Loteriei Române.

Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a câştigat şi două premii de categoria a II-a, în valoare de 111.943,19 lei (peste 22.500 de euro) fiecare.

Ce mesaj a transmis fericitul câștigător

„Trebuie jucat responsabil, norocul vine și la o variantă simplă. Doresc succes tuturor jucătorilor!”, a fost mesajul pe care câștigătorul îl transmite jucătorilor la Loto.

Numerele care i-au adus marele premiu au fost: 2, 25, 30, 13, 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *