,

Marele premiu al show-ului Survivor România merge la un clujean. Câți bani a obținut acesta?

Posted by

Un clujean este marele câștigător al show-ului televizat Survivor România din acest an. Este vorba de Dan Ursa, care s-a plasat pe primul loc și va lua acasă marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Dan Ursa a câștigat în fața lui Andrei Krișan la numărul mai mare de voturi primite din partea publicului.

Cine este noul câștigător Survivor România 2023

Darius Dan Ursa este originar din Cluj, are părul brunet și ochii verzi. Înainte de a intra în competiție, el a explicat și de ce a acceptat provocarea de la PRO TV. „Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!’, a anunțat Darius Dan Ursa pe contul lui de Instagram, înainte de participarea la Survivor România 2023.

Concurentul de la Survivor România este căsătorit cu Corina, femeia care l-a încurajat cu fiecare ocazie, după spusele lui

Pasionat de Instagram și de călătorii exotice

Despre Dan Ursa se mai știe că lucrează ca director zonal de vânzări. Din pozele postate pe contul lui de Instagram, se observă că este pasionat de călătorii, de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni.

Acesta a călătorit în Zanzibar, în Tanzania unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *