Marketing înșelător la EMag! Atenție la promoțiile care nu sunt promoții! Cum i-a prins un clujean cu o promoție mincinoasă!

Posted by

Marele EMAG, care este un site de cumpărături on-line, ce cuprinde o variata gama de produse IT, electronice și electrocasnice, gadgeturi, jucării, cărți, muzică și filme, are un marketing agresiv, cu prețuri care de fapt sunt doar niște fake-uri.

Un clujean a relatat pe contul său de facebook că a cumpărat în luna februarie, patru scaune de bucătărie MF Tiziano, cadru cromat, pentru care a plătit suma de 548 lei. ”Dovada este factura pe care am achitat-o pentru respectivele produse, din care rezultă fără dubiu că un scaun este 137 de lei”, ne-a relatat clujeanul.

Câteva luni mai târziu, același clujean a primit o promoție pe contul său de facebook din partea EMag, în care același produs, respectiv scaunele de bucătărie MF Tiziano, cadro cromat, este la promoție, cu o reducere de 34 la sută, și costă tot 137 de lei. ”Consider că EMag duce o politică mincinoasă de prețuri, menită să înșele consumatorii, ceea ce, în opinia mea, constituie o practică nelegală”, a mai spus clujeanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *