Mărturia motociclistului clujean împlicat într-un grav accident de circulație. Șoferul vinovat se uita pe telefon

Posted by

Accidentul în care a fost implicat Adrian, tânărul motociclist din Cluj, a avut loc în seara zilei de 3 februarie. Mărturia motociclistului clujean împlicat.

După incident, Adrian a ajuns la spital, în stare gravă, cu fisură de coloană vertebrală. Accidentul a avut loc în zona străzii Avram Iancu, din Florești. Bărbatul a povestit că totul s-a întâmplat foarte repede, în timp ce aștepta în coloana de mașini.

Accident in Floresti, Cluj
Accident in Floresti, Cluj

Șoferul vinovat, conducea un Audi, și nu a fost atent că în fața lui mașinile erau oprite. Motivul: se uita pe telefon. Ghinionul lui Adrian este că a fost prins între cele două mașini. Cea condusă de vinovat, și un BMW, seria 5, oprit regulamentar.

”În cazul de față sunt participant la acest accident, conducătorul motocicletei, care aștepta în coloana oprită, vizibilă de la 100-200 de metri. Din neatenția altui conducător, ocupat cu telefonul, a intrat efectiv în mine. Mi-a împins scuterul sub mașina din fața mea, luându-mă pe parbriz, cazul fericit, și fisurându-mi coloana. Totul pe baza scuzei că nu m-a văzut.
Puteam să fiu pe cealaltă lume azi. Păi normal că era cu ochii altundeva. Cum să vezi o coloană cu lumini roșii în fața ta?  Așa că vă rog oameni buni lăsați telefoanele deoparte în timp ce conduceți, pentru că dacă pe voi nu vă așteaptă cineva drag acasă, pe alții îi așteaptă”, a scris mototiclistul.

A ajuns cu motocicleta sub mașina din fața lui. Mărturia motociclistului clujean împlicat

La momentul respectiv, martorii au declarat că accidentului s-a produs din cauza poleiului, Mărturia lui Adrian schimba întreg scenariul și rezultă că șoferul vinovat se uita pe telefon și nu a fost atent.

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit la pe strada Avram Iancu, din comuna Florești.

Astfel, la fața locului au intervenit echipajele de la Punctul de Lucru Florești, alături de o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

A rezultat o singură victimă, fiind vorba despre motociclist, care acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale. Acesta a fost transportat la spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *