Mașinile Poliției Române au un design nou – FOTO

Posted by

Ministerul Afacerilor Interne a precizat azi ca masinile politiei au fost colantate in albastru si galben, cu elemente de culoare verde fosforescent. Astfel, se asigura vizibilitatea si pe timp de ceata, dar si diferentierea de cele ale Politiei Locale.

Autospecialele noi de Politie au fost recolantate in albastru si galben, cu elemente de culoare verde fosforescent. Se asigura vizibilitatea si pe timp de ceata, autocolantele fiind de calitate foarte ridicata. Totodata, acest demers a fost necesar pentru ca cetatenii sa poata diferentia autovehiculele Politiei Romane de cele ale Politiei Locale”, se arata intr-un comunicat al MAI.

Potrivit MAI, noul design este in concordanta cu cel al altor state membre UE. Orice cetatean va recunoaste acest tip de colant in Europa.

MAI arata ca autospecialele au rampe moderne de semnalizare, acustic si optic. Imaginea acestora este schimbata printr-o noua colantare, foarte vizibila si usor identificabila. Astfel, masinile politiei cu noul branding sunt vizibile de la aproape 500 de metri. Actualul design este vizibil de la aproximativ 200 – 300 de metri.

„In urma negocierii in cadrul acordului-cadru cu producatorul, s-au obtinut dotari suplimentare fata de pachetul initial, iar noua colantare nu a presupus costuri in plus pentru Politia Romana, fiind inclusa in pretul de achizitie al autospecialei”, explica Ministerul Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *