Meciuri decisive pentru EURO 2024: Cum se pregătește România pentru victorie?

Posted by

Ne apropiem tot mai mult de începutul celebrei competiții EURO 2024. Ne interesează atât de mult această competiție pentru că și Echipa Națională a României are șanse să prindă un loc. România poate face parte dintr-o experiență istorică, iar fanii fotbalului din întreaga țară se pregătesc să își susțină iubita echipă. Miza pentru fotbalul românesc nu a fost niciodată mai mare din cauza dorinței de a se califica la această competiție.

Selecționata națională a României a avut un traseu dificil în drumul său spre Euro 2024. Deși are o istorie lungă de strălucire și succese, a avut și ea parte de provocări și frustrări în ultimii ani. Află din acest articol, tot ce trebuie să știi despre grupa România EURO 2024, dar și despre competiție în general.

Despre EURO 2024 și Echipa Națională a României

Cele 53 de echipe care participă la calificări EURO 2024 proces se luptă pentru un loc în faza finală care va avea loc în Germania în perioada 14 iunie – 14 iulie anul viitor. Țările de calificare, care se vor încheia cu play-off pe 26 martie 2024, au fost împărțite în zece grupe, șapte din cinci grupe și trei din șase. Primii doi din fiecare grupă câștigă „biletul” pentru etapa finală din Germania.

Echipa națională de fotbal a României se pregătește intens pentru meciurile decisive din grupa de calificare la Euro 2024. Procesul de pregătire se concentrează pe întărirea spiritului de echipă și pe îmbunătățirea tacticii de joc. Echipa își propune să își arate cel mai bun potențial pe teren și să obțină un bilet pentru marele eveniment fotbalistic.

Pe lângă antrenamente și analiza adversarilor, fani urmăresc activ pronosticurile de fotbal oferite de autor Bogdan Claudiu pe site-ul Mightityps. Bogdan este un expert în domeniul fotbalului, cu o vastă experiență în analiza și predicția rezultatelor meciurilor. Pronosticuri sale oferă o sursă suplimentară de informații care îi poate ajuta pe jucători să elaboreze strategii și să înțeleagă tendințele din fotbalul mondial. Echipa națională a României se pregătește de luptă pe teren, iar fanii săi așteaptă cu nerăbdare meciurile cruciale, sperând că echipa poate depăși toate provocările și poate reuși. 

Iar ei, la rândul lor, vor avea parte de emoții în urma meciurilor și vor profita de pe urma pariurilor câștigate.

Cele zece grupe EURO 2024 de calificare sunt:

  1. Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
  2. Țările de Jos, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
  3. Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia de Nord, Malta
  4. Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
  5. Polonia, Republica Cehă, Albania, Insulele Feroe, Moldova
  6. Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
  7. Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
  8. Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazahstan, Irlanda de Nord, San Marino
  9. Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
  10. Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia, Liechtenstein

România EURO 2024 – Cum arată grupa de calificare?

În prezent, subiectul legat de calificări EURO 2024 grupe este foarte discutat. România face parte dintr-o grupă dificilă care include rivali puternici. Aceste meciuri de calificare au făcut obiectul unei pregătiri intense. Echipa de antrenori a muncit neobosit pentru a asambla o echipă coerentă foarte competitivă. Aceștia au investigat metodic avantajele și dezavantajele rivalilor lor, au elaborat cu atenție planuri de joc strategice și au ascuțit talentele jucătorilor până la limita absolută.

Meciurile echipei naționale sunt foarte importante și pentru casele de pariuri din România, având în vedere că vor exista multe opțiuni interesante. Expertul nostru în pariuri sportive, Constantin Mazilescu, oferă frecvente ponturi și sfaturi cu privire la cele mai interesante evenimente ale acestei competiții. 

Meciuri calificări

Întâlnirile din etapele preliminare ale EURO 2024 vor fi programate între martie și noiembrie 2023, stabilind astfel 20 dintre echipele care vor obține calificarea. Cele două echipe clasate pe primele două locuri din fiecare grupă se vor asigura de locurile în turneu.

Aceste echipe vor fi completate de alte trei reprezentative, care vor fi decise în urma play-off-urilor desfășurate în cadrul Ligii Națiunilor. Iată cum au arătat meciurile până în acest moment:

25 martie 2023:

Belarus – Elveția 0-5

Andorra – ROMÂNIA 0-2

Israel – Kosovo 1-1

28 martie 2023:

ROMÂNIA – Belarus 2-1

Kosovo – Andorra 1-1

Elveția – Israel 3-0

16 iunie 2023:

Kosovo – ROMÂNIA 0-0

Belarus – Israel 1-2

Andorra – Elveția 1-2

19 iunie 2023:

Elveția – ROMÂNIA 2-2

Belarus – Kosovo 2-1

Israel – Andorra 2-1

9 septembrie 2023:

ROMÂNIA – Israel 1-1

Kosovo – Elveția 2-2

Andorra -Belarus 0-0

După șase etape jucate, ”tricolorii” se află pe poziția a doua a grupei I, cu 12 puncte acumulate, la două lungimi în spatele liderului Elveția. Pentru selecționata condusă de Edward Iordănescu urmează în luna octombrie două partide: cu Belarus și Andorra. În continuare, vom sta cu sufletul la gură pentru următoarele meciuri:

12 octombrie 2023:

Belarus – ROMÂNIA, 

Andorra – Kosovo

Israel – Elveția

15 octombrie 2023:

Elveția – Belarus

ROMÂNIA – Andorra

Kosovo – Israel

18 noiembrie 2023:

Belarus – Andorra

Israel – ROMÂNIA

Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023:

ROMÂNIA – Elveția

Andorra – Israel

Kosovo – Belarus

Chiar și în cele mai grele momente pentru echipă, devotamentul și loialitatea de neclintit a suporterilor români au rămas de nezdruncinat. Jucătorii pot găsi încurajare în sprijinul neclintit al conaționalilor lor, în timp ce echipa națională se pregătește pentru aceste meciuri cruciale.

Concluzie

Pentru a se califica la Euro 2024, naționala României trebuie să dea dovadă de profesionalism. Chiar dacă selecționata este hotărâtă în determinarea de a prinde această șansă istorică, drumul care o așteaptă poate fi pavat cu adversari puternici. 

Lumea fotbalului va urmări cu atenție echipa națională a României în încercarea de a se califica la Campionatul European din 2024 și de a-și restabili statutul pe scena mondială, în timp ce va da tot ce are mai bun în aceste meciuri cruciale din grupele de calificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *