,

Medic clujean din Câmpia Turzii, revoltat: „Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși!”

Posted by

Un medic clujean din Câmpia Turzii, Csergo Lehel, a descris pe profilul său de Facebook un caz revoltător înregistrat într-un spital. S-a declarat profund dezamăgit de societatea în care trăim şi consideră că multe cadre medicale îşi pun sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși.

„Femeie cu puțin peste 50 de ani vine la spital pentru acuze respiratorii. Vine cu Ambulanța, evident. În ultimii ani a trăit în Spania astfel că nu are asigurare nici medic de familie. Medicul de gardă ridică suspiciunea de Covid-19 și propune internarea. Dar pacienta refuză și pleacă acasă pe semnătură.

Peste 4 zile ajunge din nou la Spital, tot cu Ambulanța. Cu medic de data asta, deoarece obosește la cel mai mic efort, și când vorbește. Iar ea în loc să recunoască faptul că a greșit, ne minte. Spune că boala ei a apărut numai în ultimele 24 de ore.

În acest timp Internetul abundă de articole și comentarii despre cum nu există virusul, cât de toxice sunt măștile, despre cum se umflă numărul bolnavilor pentru bani europeni, despre cum mituiesc medicii familiile pentru a declara moartea de cauză Covid.

Nu mă deranjează comentariile analfabeților care nu sunt în stare să-și scrie corect nici propriul nume. DAR MĂ DERANJEAZĂ ȘI MĂ DOARE CÂND POSTEAZĂ OAMENI PE CARE-I CUNOSC, PE CARE-I CONSIDERAM SERIOȘI ȘI CU PREGĂTIRE SOLIDĂ!

Este timpul să fac ordine în lista mea de prieteni. Este ușor cu „prietenii” de pe Facebook. Mai dureros cu cei din viața reală…”, povesteşte medicul clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *