, ,

Medicul SMURD Cluj, Paul Voicescu este cel mai bun din țară. A câștigat un concurs național

Posted by

La finalul săptămânii trecute, la Iași s-a desfășurat o competiție națională destinată medicilor și paramedicilor din echipele de urgențe medicale, din cadrul Inspectoratetelor pentru Situații de Urgență, UPU și SMURD din toată România.
Medicul George Voicescu de la UPU - SMURD Cluj.
Medicul George Voicescu de la UPU – SMURD Cluj.
Echipa de la Cluj, condusă de medicul George Voicescu s-a clasat pe primul loc, cu o temă de concurs inedită dar și foarte complexă.
”În weekend-ul trecut s-a desfășurat, la Iași, Conferința Națională de Medicină de Urgență și Catastrofă, iar echipa UPU-SMURD Cluj a obținut locul I! Reprezentați la eveniment de medicul rezident George Voicescu, colegii noștri au prezentat un caz ce părea normal, dar care s-a dovedit a fi complex, întrucât pacientul fusese contaminat chimic cu acizi industriali”, au comunicat cei de la ISU Cluj.

Cazul a fost unul real

Cazul a reprezentat o reală provocare, astfel că, pentru a trata leziunile pacientului, și-au unit forțele specialiști UPU-SMURD, ATI, Chirurgie plastică, Oftalmologie, Ortopedie și ORL. Din fericire, acesta s-a refăcut!

Situația a scos la iveală aspectele pozitive, cum ar fi colaborarea interdisciplinară. Pe de altă parte, sunt necesare în continuare traininguri de specialitate și exersarea protocoalelor în vigoare.

Dincolo de premiul obținut de medicul George Voicescu, experiența acumulată este cea mai valoroasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *