, ,

Mesaj de mulțumire emoționant al unui copil de 7 ani pentru medicii care l-au tratat: „Sunteți minunați”

Posted by

Un copil în vârstă de 7 ani care a fost internat într-un spital din Cluj-Napoca a ținut să le mulțumească doctorilor și asistenților clujeni pentru modul cum l-au tratat.

Tânărul Rareș le-a redactat o scrisoare emoționantă medicilor și asistentelor de la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, unde a ajuns după ce și-a „zdrobit un deget”.

Scrisoarea a fost transmisă medicului chirurg plastician Claudiu Filip și echipei sale din Compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă a SCJU Cluj-Napoca. Copilul a spus că a mers la spital cu o „frică foarte mare și multe emoții”, dar a fost primit de niște „oameni extraordinari”.

Mesajul copilului a fost publicat pe Facebook de spital

Un medic se simte cu adevărat împlinit dacă pacienții sunt mulțumiți și apreciază efortul depus. Atunci când mulțumirile vin de la un copil de 7 ani, gradul de satisfacție al medicului nu poate fi descris în cuvinte„, au transmis reprezentanții SCJU Cluj.

„Mii de mulțumiri din partea lui Rareș, cel mai mic pacient de pe secție.

Sunt Rareș și am 7 ani. În urmă cu 13 zile mi-am zdrobit degetul cu un lemn și am ajuns aici cu o frică foarte mare și cu multe emoții, dar aici am dat de niște oameni extraordinari, absolut toți de aici sunteți minunați. În primul rând vreau să mulțumesc domnului doctor Filip care a făcut tot posibilul să-mi pună degetul la loc, apoi vreau să vă mulțumesc pentru felul în care v-ați purtat cu mine și cu mami. Mulțumesc tuturor și pentru cadouri, mi-au fost de mare ajutor cât am stat aici.

Mulțumim tuturor. 23.11.2022″, a scris tânărul pacient.

Ne alăturăm micului pacient Rareș și transmitem mii de mulțumiri medicului chirurg plastician Claudiu Filip și echipei sale minunate din Compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă a SCJU Cluj”, au completat reprezentanții clinicii clujene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *