Mesajul lui Emil Boc pentru Băsescu

Posted by

Mesajul lui Emil Boc pentru Băsescu. Prezent la București pentru Congresul PPE, primarul a răspuns ironiilor fostului șef de stat.

Mesajul lui Emil Boc pentru Băsescu.
Mesajul lui Emil Boc pentru Băsescu.

Băsescu l-a ironizat pe Boc și foștii colegi din vechiul ODL, despre care acum susține că sunt membrii PNL și aliați cu PSD. Acesta a mai precizat că nu poate concepe să îi vadă pe foștii săi colegi pe liste comune cu PSD.

„Vă rog să mă credeți că, gândindu-mă la Emil Boc, Vasile Blaga, Gheorghe Falcă se rupe sufletul în mine să-i văd comasați pe liste comune cu PSD. Asta e viața și politica”, a spus Băsescu într-o intervenție la Digi24.

Răspunsul lui Boc pentru Traian Băsescu

Primarul Boc a declarat că îl va respecta pentru totdeauna pe Traian Băsescu și nu se va dezice niciodată de el, chiar dacă nu este de acord cu anumite opinii.

„În primul rând eu îi voi purta pentru eternitate respect preşedintelui Băsescu. A fost partenerul meu şi nu mă voi dezice niciodată de el. Îl respect şi chiar dacă nu sunt de acord cu unele opinii, cu unele formulări. Acest lucru am să i-l spun în privat, la o cafea, la Cluj sau la Bruxelles sau la Bucureşti.

În rest pe mine mă cunoaşteţi, am fost în PD, am fost în PDL, sunt în PNL, n-am făcut niciun pas în lateral, nici în dreapta, nici în stânga. Am rămas în acelaşi partid în care am intrat acum 30 de ani”, a răspuns Emil Boc luni seara, aflat la Congresul PPE.

2000 de delegați la Congresul PPE

Peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide din partea Popularilor Europeni. Sunt prezenți comisarii europeni care fac parte din familia politică a PPE, se află săptămâna aceasta la Bucureşti, la Congresul PPE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *