, ,

Mesajul unei vedete de la PRO TV! A fost rugată de piloții TAROM să transmită un mesaj

Posted by

Clujeanca Roxana Hulpe este un unul dintre membrii de bază ai Știrilor Pro TV, fiind nelipsită din cel mai urmărit jurnal de știri din România.
Plecată cu avionul de la București spre Cluj Napoca, Roxana Hulpe a fost recunoscută de piloții TAROM și rugată să transmită un mesaj public celor care călătoresc cu avionul.
„Trei judete, trei aeroporturi, peste o mie de kilometri si bucuria de a zbura alaturi de Vago toate in sase ore intense. Primele zboruri interne m-au dus acasa, la Cluj, si m-au lasat, la propriu, fara aer inclusiv la televizor. Era de bifat. Multumesc echipajului care la finalul celor trei curse mi-a spus:
Va asteptam din nou la bord, speram curand in costume mai lejere, ii rugam, prin dvs, pe pasageri sa nu-si mai lase mastile si manusile folosite in buzunarele scaunelor din fata, chiar daca aeronavele se dezinfecteaza. De ce nu? Pentru ca exista riscul sa nu ne mai vedem curand. Altfel, pasageri fericiti si ajunsi in siguranta la Cluj, Timisoara si Bucuresti”, a scris Roxana pe contul său de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *