,

Metz le răspunde celor din galeria lui U Cluj. ”Nu sunt turnător, ci vărsător”

Posted by

Daniel Metz a reacționat după ce o parte din galeria lui U Cluj a afișat un banner la meciul dintre această echipă și CFR Cluj.

Mesajul cu pricina se referea strict la milionarul clujean Daniel Metz și la faptul că ajută echipa din Gruia cu milioane de euro.

Supoterii lui U Cluj nu l-au iertat pe milionarul Daniel Metz.
Supoterii lui U Cluj nu l-au iertat pe milionarul Daniel Metz.

După ce Foaia Transilvană a prezentat cazul, Daniel Metz a ținut să le răspundă celor de la U Cluj.

”Cu tot respectul, ambele informații din acest mesaj sunt false. Se pare că apropierea alegerilor conduce la atacuri murdare, care nu caracterizează spiritul universitar. Repet, nu sunt interesat de politică și implicit de nicio funcție de acest gen. Mai în glumă: nu sunt turnător, ci vărsător. Doar atunci când consider eu necesar îmi torn în pahar. Sănătate tuturor!!!”, ne-a declarat Daniel Metz.

Bannerul s-a putut citi pe tot stadionul

Metz este sponsor al celor de la CFR Cluj, dar și un microbist care comentează pe rețelele de socializare în favoarea echipei pe care o susține.

”Fără banii turnătorului de Metz, s-ar vedea cu adevărat cine sunteți”, era scris pe un banner care a fost afișat de cei de la U Cluj, cu trimitere directă la echipa adversă.

Este cunoscut faptul că Daniel Metz, acum cadru didactic la UBB Cluj, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor este un suporter al celor de la CFR Cluj, nefiind un secret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *