Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Milionarul Dorin Bob nu mai are bani să plătească serviciile de curățenie la blocurile Wings. Este vorba despre imensa suma de 29.000 de lei

Unul dintre cei mai mari constructori din județul Cluj, Dorin Bob, se pare că a ajuns la fundul sacului.

Dorin Bob a ajuns cunoscut după ce a construit blocurile Wings, de pe varianta Zorilor – Mănăștur, și a tergiversat timp de mai multe luni, construcția unui sens giratoriu, în baza unei înțelegeri cu Primăria Cluj Napoca.

Problemele financiare ale lui Dorin Bob se pare că sunt tot mai evidente, după ce, de curând, milionarul nu a mai vrut să plătească sume mici de bani, către o firmă de curățenie, a cărei angajați au lucrat la blocurile Wings.

Este vorba despre societatea comercială Popey Clean SRL, reprezentată de asociații Alexandru Sinca și Ioana Bojor.

notificarea cabinetului de avocati Maria Mladin

notificarea cabinetului de avocati Maria Mladin

Din primele informații, societatea Popey Clean a fost angajată să curețe cele două corpuri de clădire. De fiecare dată, Dorin Bob a tergiversat plata unor sume care nu depășesc totalul a 30.000 de mii de lei.

De curând, milionarul face figuri atunci când trebuie să achite suma de 29.000 de lei, pe motiv că lucrările nu au fost efectuate în mod corespunzător, deși angajații lui au semnat procesul verbal de recepție. Acest lucru înseamnă că la momentul inspecției, trei ingineri de la firma Studium Green au semnat documentele prin care se atestă calitatea lucrărilor executate.

”Ni s-a propus să facem lucrări post constructor, adică să curățăm clădirea, să ștergem ușile, geamurile, etc. Am început lucrările în data de 22 decembrie 2022, în aripa 1. Am executat lucrarea, am terminat-o în ianuarie, și ne-au întors de mai multe ori să curățăm. După șase luni de zile, deși plata la termen era de 30 de zile, ne-au făcut plata”, ne-a declarat Ioana Bojor.

Plata de 29.000 lei a rămas suspendată

Firma de curățenie a fost angajată să efectueze lucrări și la aripa doi. Aici, mai susține Ioana Bojor, plata pentru serviciile efectuate s-a blocat, inexplicabil.

Firma lui Dorin Bob a fost notificată să facă plata pentru lucrările recepționate, în caz contrar lucrurile vor ajunge să fie tranșate de o instanță de judecată.

”În data de 21 iulie am început lucrările la Aripa 2. În data 28 august am finalizat lucrarea. În data de 5 septembrie, am cerut recepția. S-au prezentat trei ingineri și managerul de proiect, inginer Irina Pop. Toți trei ingineri și-au dat semnături că că lucrările sunt ok. După șapte zile, Irina Pop a invocat că ușile nu sunt curate și să mergem să le ștergem. Am fost și am remediat cele invocate, după care ne-a sunat dl. Dorin Bob cu insistențe, să refacem, să curățăm petele la subsol, te miri ce, lucrări care nu erau în contractul nostru”, ne-a mai declarat Iona Bojor.

Notificarea transmisă prin cabinetul de avocați Maria Mladin, o puteți lectura mai jos.

Așteptăm și punctul de vedere al celor de al Studium Green.

Blocurile Wings construite de milionarul clujean Dorin Bob.

Blocurile Wings construite de milionarul clujean Dorin Bob.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

Direcția Județeană de Statistică Cluj a informat că numărul șantierelor imobiliare a scăzut în primele 6 luni din 2023 față de anul trecut. Astfel,...

EVENIMENTE

Nu mai este niciun secret faptul că sectorul imobiliar este tot mai scump la Cluj-Napoca, iar prețurile la chirii sunt tot mai mari, inclusiv...

EVENIMENTE

Dacă în ultimii ani, toată lumea căuta să investească banii la Cluj, în imobiiare, ultimele date arată că avem de-a face cu cea mai...