Acasă EVENIMENTE Ministrul Apărării Naționale s-a fotografiat cu un condamnat pentru corupție. PSD Cluj...

Ministrul Apărării Naționale s-a fotografiat cu un condamnat pentru corupție. PSD Cluj l-a compromis pe Vasile Dîncu. Unde a fost Direcția de Informații a Armatei

0

Numit recent Ministru al Apărării Naționale, Vasile Dîncu face ce face și o dă din bară în bară pe linie politică. El s-a fotografiat alături de un fost condamnat pentru fapte de corupție, și care acum este mare reformator la PSD Turda. Este vorba despre fostul deputat PNL, Virgil Pop.

Duminică, Vasile Dîncu a participat la inaugurarea noului sediu al PSD Turda. La Turda, ca de altfel în tot județul Cluj, PSD are o mare problemă de imagine.În acest oraș, primarul Cristian Matei a migrat de la PSD la PNL, și ca candidat pentru acest partid la alegerile de anul trecut. Plecarea lui Matei a lăsat PSD Turda fără un strateg și o conducere statutar aleasă.

Problema senatorului PSD Vasile Dîncu, pe plan local este că nu a reușit să reformeze organizația, păstrând în fruntea acesteia un om, pe Alexandru Cordoș, care în trecutul apropiat a fost cercetat penal de DNA pentru fapte de corupție, și în plus are soția condamnată tot pentru corupție.

Dîncu este alături de Virgil Pop

Oficial, Dîncu a participat la deschiderea noului sediu al organizației municipale PSD Turda. Ne întrebăm dacă Direcțial de Informații a Armatei României nu a știut despre faptul că la inaugurare va fi prezent și un condamnat penal. Este clar că s-a cunoscut această informație, numai că actualul ministru al Apărării a fost lăsat să își frîngă singur gâtul. În termeni informativi se poate vorbi despre compromitere.

Cităm de data asta de pe pagina de facebook a PSD Turda.

„Evenimentul a fost succedat de conferința de presă susținută de prof. Vasile Dîncu, Ministrul Apărării și Președintele Consiliului Național PSD, Președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș și Ciortea Razvan, Președintele PSD Turda, în cadrul căreia au fost prezentate principalele obiective ale organizației municipale și viitoarele proiecte de dezvoltare ale municipiului Turda”, se arată în ultima postare.

Tot acolo sunt postate și câteva fotografii, una dintre acestea fiind alături de Virgil Pop, condamnat pentru corupție la cinci ani de închisoare. Ales deputat PNL, chiar din arestul IPJ Cluj, pe listele PNL, Virgil Pop a intrat la închisoare direct de pe băncile Parlamentului României.

Cine este Virgil Pop

Potrivit DNA, în perioada decembrie 2007- februarie 2008, în calitatea pe care o avea de consilier judeţean, Virgil Pop a pretins 80.000 de euro , din care a primit 130.000 de lei şi 30.000 de euro de la un denunţător.

Banii ar fi fost primiţi pentru ca, prin influenţa pe care o avea asupra persoanelor cu funcţii de conducere din SC Electrica SA Bucureşti şi Transilvania Nord, precum şi asupra preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj de atunci, să determine încheierea unor contracte de execuţie de lucrări de instalaţii electrice în favoarea societăţii administrate de denunţător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.