,

Ministrul Sănătății, vizită de lucru la Cluj pentru situația epidemiei și criza locurilor la ATI. S-a întâlnit cu primarul Emil Boc și prefectul Mircea Abrudean

Posted by

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, venit în vizită la Primăria Cluj-Napoca, unde a avut o ședință de lucru cu edilul oraşului, Emil Boc, prefectul Mircea Abrudean și Dan Tarcea, viceprimarul municipiului.

Cei trei au vorbit despre gestionarea epidemiei de COVID-19 la Cluj și despre situația locurilor în ATI.

Am avut plăcerea, împreună cu dl. Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj și cu dl. Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, să discutăm cu dl. ministru Tătaru aspecte actuale privind sănătatea publică și gestionarea epidemiei COVID-19 în județul Cluj și în județele învecinate.

În special am discutat problema locurilor pentru terapie intensivă destinate pacienților care provin din alte județe.

În acest moment situația este sub control și prin parteneriatul cu Ministerul Sănătăţii – România o vom avea și în viitor.

De asemenea, am discutat despre condițiile în care va începe anul școlar, obiectivul nostru fiind acela de a avea elevii la școală, în condiții de siguranță, conform legii”, a scris primarul Boc pe pagina sa de socializare.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *