,

Minoră de 12 ani răpită din gara Gherla și violată. Agresorul a fost arestat preventiv

Posted by

O tânără minoră în vârstă e 12 ani a fost răpită din Gara Gherla și violată de un tânăr în vârstă de 33 de ani, care a fost ulterior prins și arestat preventiv.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, au emis, în data de 21 iunie 2023, ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor și lipsire de libertate în mod ilegal.

Polițiștii au demarat investigații pentru verificarea unor aspecte de natură penală care au condus la stabilirea faptului că, în cursul anului 2023, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 12 ani.

Totodată, din activitățile investigativ-operative, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii mai a.c., în timp ce persoana vătămată se afla în apropierea gării din municipiul Gherla, bărbatul ar fi constrâns-o să intre în autoturismul său.

Un mandat de percheziție domiciliară a fost pus în aplicare, miercuri, 21 iunie, de locuința bărbatului. Au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de interes în cauză, printre care medii de stocare și 2.500 de lei, conform polițiștilor.

Față de bărbatul de 33 de ani, din municipiul Gherla, polițiștii au luat inițial măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar joi , 22 iunie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, a anuntat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *