Minoră dispărută de acasă din Florești!

Posted by

Minoră dispărută de acasă din Florești. Este vorba de o tânără în vârstă de 16 ani care a plecat de acasă duminică și nu a mai revenit la domiciliu Familia a apelat la poliție pentru găsirea tinerei.

„La data de 11 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că minora Gavrilă Maria Cristina, în vârstă de 16 de ani, a plecat la voluntar la aceeași dată, în jurul orei 11.30, de la locuința situată în comuna Florești, iar până în prezent nu a mai revenit”, a transmis IPJ Cluj.

Minoră dispărută de acasă din Florești
Minoră dispărută de acasă din Florești

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.70 m, greutate aproximativă 60 kg, păr lung de culoare brunet, ochi căprui.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu un palton negru, o pereche de blugi de culoare albaștri și pantofi sport de culoare roz cu alb.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Mobilizare maximă pentru găsirea fetei

Polițiștii au început o amplă căutare a tinerei în zona pădurii din comuna Florești. Mai multe echipaje sunt prezente la fața locului în această seară și sunt în plină acțiune de salvare a minorei.

Pe mai multe grupuri din Florești diverse persoane s-au mobilizat pentru a da o mână de ajutor autorităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *