Minora dispărută din Florești găsită în Bihor

Posted by

Minora dispărută din Florești, găsită în Bihor, mai exact în comuna Borș.

Minora dispărută din Florești găsită în Bihor
Minora dispărută din Florești găsită în Bihor

Tânăra în vârstă de 16 ani a plecat de acasă voluntar duminică, 11 februarie, în jurul orei 11:30 și nu a mai revenit. Familia a apelat la sprijinul poliției pentru a o găsi.

„În urma activităților de căutare efectuate de polițiști cu privire la tânăra de 16 ani, plecată voluntar din data de 11 februarie a.c. din comuna Florești, în cursul serii de ieri, 11 februarie, aceasta a fost depistată în comuna Borș, județul Bihor, cu sprijinul polițiștilor de frontieră.

Activitățile au fost desfășurate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești și cei ai Serviciului de Investigații Criminale”, a anuntat IPJ Cluj.

Gavrilă Maria Cristina, în vârstă de 16 de ani, a plecat la voluntar duminică, 11 februarie, în jurul orei 11.30, de la locuinta situată în comună Florești și nu s-a mai întors, familia anunțând dispariția acesteia.

A fost mobilizare maximă în Florești

Pe grupurile din Florești mai mulți cetățeni s-au mobilizat și au dat o mână de ajutor la căutarea tinerei, mai ales în zona pădurii din localitate.

Mai multe echipaje de poliție au fost prezente la fața locului pentru acțiunea de căutare, fiind susținute și de mai mulți locuitori voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *