Acasă EVENIMENTE Misterioasa patinoatoare de pe Lacul Chios. Nimeni nu știe cine este dar...

Misterioasa patinoatoare de pe Lacul Chios. Nimeni nu știe cine este dar patinează excepțional

3
sursa foto: Thomas Poledna

În fiecare zi, pe apa înghețată a Lacului Chios, din Cluj Napoca, are loc un spectacol gratuit, oferit de o superbă patinatoare, despre care nimeni nu știe cine este.

Din mișcările de patinaj pe care le execută, este clar că este vorba despre o patinatoare profesionistă, cel mai probabil venit din Ucraina, la Cluj Napoca.

Cel puțin așa cred clujenii care asistă la spectacol.

Oamenii care asistă la spectacol își fac fel de fel de gânduri.

”Clar este un profesionist. Are și costum de patinaj și stă pe patine, așa acum cum stăm noi în pantofi. Stăpânește la mare artă săriturile, dublu salturile și alte mișcări din patinaj”, ne-a spus o femeie care asista la spectacol.

”Patinatoarea blondă este cel mai probabil din Ucraina. Chiar m-am oprit câteva minute și am urmărit-o. Pe vremea mea, patinajul artistic era un sport îndrăgit”, spune un alt clujean.

Frumoasă și talentată

O patinatoare blondă a făcut senzație pe lacul Chios. Familiarizată cu patinajului artistic, posibilă sportivă, ea a profitat că lacul ultracentral din Parcul ”Simion Bărnuțiu” a înghețat bocnă și a ieșit ”la mișcare”.

sursa foto: Thomas Poledna

Cei care au văzut-o au rămas uimiți de frumusețea ei și de mișcările, echilibrul și coordonarea de care a dat dovadă în timp ce patina pe lacul Chios. Ea a executat și o serie de piruete spectaculoase.

Fotografiile cu frumoasa patinatoare sunt realizate de fotograful clujean amator Thomas Poledna , care, recent, a vernisat o expoziție personală de portrete cu clujeni la Casa de Cultură a Studenților.

Nu este din Ucraina, ci din Cluj Napoca

Polițiștii locali de la Poliția Locală Cluj Napoca ne-au informat că patinatoarea nu este din Ucraina, așa cum s-ar crede, ci o studentă din Cluj Napoca, la Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj.

Tânăra le-a spus oamenilor legii că este îndrăgostită de patinaj, sport pe care l-a practicat la nivel profesionist, și căm fiind în sesiune a ieșit de la patinaj, în fiecare zi, pentru a se relaxa.

sursa foto: Thimas Poledna

”A spus că orașul Cluj Napoca nu are decât un patinoar, cel de la Cora, care este aglomerat, iar din acest motiv vine la Chios să patineze și să se relaxeze. Nu a fost amendată. Este prea frumos spectacolul pe care îl oferă”, ne-a relatat un polițist local, care patrulează în zona respectivă.

Este interzis patinajul pe Lacul de la Chios

În ciuda faptului că foarte mulți clujeni ies la patinaj, pe apa lacului Chios, din Parcul Central, autoritățile locale susțin că acest lucru este strict interzis.

Cu toate astea, oamenii își asumă riscul, mai ales că toată distracția este gratis, iar în caz că gheața se rupe, sunt conștienți că adâncimea lacului este una de sub un metru.

 

3 COMENTARII

  1. Dumnezeule mare! Un articol mai inventat ca asta n-am vazut in viata mea! Pai ce jurnalistii pacii sunteti voi, ma? Cum adica sa nu afli cum o cheama pe protagonista? Ce-i asa greu? Penibilii pamantului, frate!!! Auzi ca ei au luat declaratii de la politisti locali si de la „clujeni”…luat pe dracu’ sa va ia ca faceti de rusine meseria asta! Ati fost voi la fata locului cum a fost si buna mare! Iar cireasa de pe tort e cu lacul de la Chios; care cat are, ma, ratatilor adancimea?! Sub un metru?! Si textele de la TNR par mai credibile si mai stiri decat mizeria asta!

  2. Sa o sprijiniți daca este așa de talentata pe bune acum .Sa nu o lăsați să patineze pe ghiața aia care se poate rupe oricînd .Aveți grijă de ea sa nu moara .Ar fi păcat .Pe bune .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.