,

Moldovan Carmangerie a introdus taxa pe cuptor. Clujenii sunt nemulțumiți

Posted by

Începând cu acest an toate carmangeriile Moldovan, unde se și gătește, au impus o taxă de cuptor de opt lei.

carmangeria Moldovan a impus taxa pe cuptor
carmangeria Moldovan a impus taxa pe cuptor

Un bărbat din Cluj Napoca a relatat subiectul și s-a declarat total nemulțumită de faptul că cei de la Carmangeria Moldovan au impus o taxă, pe care a numitp-o simbolic ”taxă pe șmecherie”.

„Venise ora de prânz și m-am gândit să mă duc pe strada Dunării, să mănânc la Moldovan, unde mâncasem întotdeauna porția de ceafă cu cartofi prăjiți, maxim 20 de lei plăteam întotdeauna. Azi am decis să cumpăr piept grill tot cu cartofi. Carnea 11 lei, cartofii 7, scăpasem iarăși sub 20 de lei. Preț final?! 27 de lei…Zicea doamna: păi știți că de ieri s-a schimbat și s-a decis să fie taxă de cuptor…Taxa de cuptor de 8 lei!!! Moldovane de mâine închiriezi pui taxa și pe furculiță și cuțit sau de șezut?  Nesimțire! Taxe pentru proști… vor pierde jumătate din clienți, majoritatea taximetriștilor mănâncă acolo”, a relatat clientul nemulțumit.

Se confirmă: taxa pe cuptor a fost impusă

Oficial, un director de la Carmangeria Moldovan, a confirmat impunerea acestei noi taxe.

Doar că vinovat pentru situația creată este doar Oficiul Județean Cluj pentru Protecția Consumatorului.

„Da, am introdus taxa de cuptor. Am făcut o modificare! Înainte aveam niște meniuri cu un preț fix, iar acum la recomandarea domnilor de la ANPC am făcut acest lucru. Am anulat vechile meniuri și am extins oferta. Acum se pot comanda și vechile meniuri, dar și orice alt produs din magazin, care poate fi gătit”, a declarat directorul Carmangeriei Moldovan, pentru Știri de Cluj

Oficialul a mai declarat că impunerea noilor taxe nu are legătură cu prețul gazulelor naturale.

Singura logică pentru impunerea acestei taxe de opt lei este reprezentată de faptul că „nu  se poate prăji piept de pui lângă ceafă marinată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *