,

Motociclist implicat într-un grav accident de circulație. Totul a fost filmat LIVE

Posted by

Polițiștii au dat publicității imaginile înregistrate de o cameră de luat vederi, montată pe casca de protecție a unui motociclist.

Un motociclist implicat într-un grav accident de circulație
Un motociclist implicat într-un grav accident de circulație

În urma acestui accident teribil de circulație, motociclistul a decedat.

Imaginile surprind doi motocicliști care rulează cu viteză foarte mare pe o autostradă din Statele Unite ale Americii, circulând printre mașini.

Motociclistul din spate a filmat fără să vrea moartea prietenului său. La un moment dat, motociclistul care și-a pierdut viața s-a strecurat printre o camionetă și un autotren. Din cauza vitezei foarte mari, acesta s-a izbit în partea din spate a camionetei și a pierdut controlul motocicletei.

În continuare, filmul îl arată pe motociclist inert, în timp ce motocicleta rulează cu viteză foarte mare. La scurt timp, apare și autotrenul care rula pe banda 1 de circulație, și care nu a mai putut opri la timp.

Deși pe imagini se poate observa că șoferul încearcă să îl evite pe motociclist, acesta este accidentat și mai tare.

Accidente cu motociclete și în Cluj Napoca

În ultimele săptămâni, și în județul Cluj au avut loc mai multe accidente grave de circulație, în care au fost implicați motocicliști care circulau cu mare viteză.

Ultimul a avut loc chiar în cursul zilei de luni, pe raza localității Chinteni, județul Cluj.

Martorii spun că în urma accidentului, motociclistul nu s-a mai putut mișca, fiind nevoie de intervenția urgență a paramedicilor de la SMURD Cluj.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Oașului din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă, rezultând o singură victimă. Mai exact, este vorba despre motociclist, conștient și cooperant, acesta primind îngrijiri medicale din partea echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean. Acționăm cu două autospeciale cu modul de descarcerare”, au anunțat cei de la ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *