,

Motocicliștii iau cu asalt Cojocna la început de iunie, la o nouă ediție a festivalului BikeFest!

Posted by

Comuna Cojocna va găzdui la începutul lunii iunie pentru prima dată un festival de tradiție. Este vorba de BikeFest, aflat la a 25-a ediție și care reprezintă întâlnirea anuală a motocicliștilor din România, festival care a avut loc până acum la Gilău.

Astfel, BikeFest va avea loc la Băile Cojocna, în perioada 2-4 iunie, iar la eveniment vor veni motocicliști atât din țară, cât și din străinătate.

„Timp de 3 zile, vom fi vizitați de sute de persoane din tara noastră și străinătate, în cadrul unui eveniment deja cunoscut, dar care de acum încolo va avea loc anual, la noi.

Ne pregătim împreună cu conducerea de la Băile Cojocna și Transilvania Bikers M.C. 1990 Cluj să punem la cale ediția XXV a Bikefest.

Organizarea acestui eveniment este un câștig pentru comună, atât material cât și de imagine, iar furnizorii de servicii turistice vor avea la rândul lor beneficii importante în perioada respectivă”, a anuntat Primaria Cojocna.

Va fi acces nelimitat la bazine

Transilvania Bikers M.C. 1990 Cluj au anunțat la rândul lor că întrunirea aniversară a motocicliștilor va avea loc într-o locație nouă, cu totul diferită față de cele anterioare: Băile Cojocna.

„Spațiul va fi special amenajat pentru întrunirea noastră și… da, vom avea acces nelimitat la bazine!

Pentru că modificările pe care le facem sunt de amploare, am luat în considerare toate sugestiile voastre și pregătim o ediție aniversară a ăntrunirii Transilvania Bikers nu doar cu surprize și activități obișnuite, ci și cu elemente cu totul noi!„, precizează organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *