Nelson Mondialu e foc și pară pe primăria lui Boc din cauza parcărilor. Are trei mașini și numai un loc

Posted by

Celebrul interlop clujean Nelson Mondialu, care locuiește în cartierul Mănăștur, pe strada Mehedinți, este nemulțumit pe chiriașii care vin în cartier cu mașina personală și se mută în bloc, dar primesc și locul de parcare al proprietarului, care locuiește la țară.

Nelson Pop susține că unele locuri de parcare din Mănăștur ar fi retrocedate pe 25 de ani de primărie. Acesta solicită ca poliția și departamentul de parcări din cadrul Primăriei Cluj-Napoca să ia atitudine,

„Acest clip este pentru primăria municipiului Cluj-Napoca, către doamna care se ocupă de parcările din cartierul Mănăștur. Nu știu cum îs date aceste parcări, avem o mașină de Ilfov, dincolo mașină de Alba. Acuma întrebarea mea îi, ăia din București, Brașov, Buzău și au parcări aici, ce se întâmplă, iar io cu patru mașini nu am numa un loc de parcare.

Aici în blocurile astea îs o groază care și-o dat apartamentele în chirie și o venit elevi, studenți în chirie, cu mașini, iar ei s-au dus la țară și a dat parcarea la student, chiar dacă ei și-au vândut mașina. Alții și-or vândut apartamentele și o lasăt în continuare să se plătească pe numărul de înmatriculare a mașinii parcarea și o dat-o în refolosința celui care a cumpărat apartamentul. Aici după cum vedeți cam îs mari mișmașuri. Și o zis că o retrocedat parcarea pe 25 de ani.

Ce facem, noi proprietarii care suntem de atâta timp aici, pe nume și pe tot? Nu vreau să acuz, dar cineva din primărie poate primește câte o prăjitură și se face manevră. Asta-i întrebarea. Domnilor de la primărie, vă rog să vă sesizați pentru că nu vreau să intru în alertă de gradul trei. Am una, două, trei mașini”, a sustinut celebrul interlop.

„Eu stau de 30 de ani în blocul ăsta și să nu am încă un loc de parcare. Am depus cerere și nimic”, a mai precizat Nelson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *