Acasă EVENIMENTE Nelson Mondialul chemat la tribunal. Iubirea dintre Oconaș și Bianca de la...

Nelson Mondialul chemat la tribunal. Iubirea dintre Oconaș și Bianca de la Puterea Dragostei dezbătută în instanță

2

Celebrul Nelson Mondialul și fiul acestuia, Livian, au fost dați în judecată de câștigătoarea celebrei emisiuni de la Kanal D, ”Puterea Dragostei”.

Maria Bianca Comănici le cere celor doi să ”înceteze cu faptele ilicite care i-au adus atingere onoarei și reputației”. Cererea de chemare în judecată este înregistrată pe rolul Judecătoriei Cluj Napoca, primul termen fiind fixat pentru data de 24 mai 2021. După emisiune, Bianca Comănici și Livian, fiul lui Nelson Mondialu a existat o frumoasă poveste de dragoste care a durat câteva luni.

Acum, Bianca i-a dat în judecată pe cei doi și le cere să înceteze cu acțiunile de defăimare la adresa ei. Cel care a făcut publică acțiunea de chemare în judecată a fost chiar Nelson Mondialul, într-un live de pe youtube.

”Pe durata participării la un show televizat subsemnata și pârâtul Pop Nelson Livian am format un cuplu. Relația noastră a durat aproximativ un an de zile iar pe parcursul acestei perioade, tatăl prietenului meu, anume Pop Nelson Simone, nu a avut nimic împotriva. Mai mult decât atât presupun că avea o atiktudine pro relației noastre, chiar țși în moemnte de cumpănă din relația noastră de exemplu. La un moment dat, au apărut anumite imagini despre viața mea personală, din momente anterioare participării la șhow-ul televizat. Astfel, conform susținerilor acestuia precum și a înregistrărilor video postate de acesta, pe canalul său de youtube, inițial nega autenticitatea acestor imagini, susținând că sunt nereale. Pe fondul mai multor neînțelegeri, relația dintre subsemnata și Pop Nelson Livian a încetat. La scurt timp, din partea părților au început să apară o serie de atacuri verbale la adresa persoanei mele și au început să posteze în mediul online o serie de videoclipuri prin care s-a adus atingere demnității, onoarei și reputației mele. Astfel, prin intermediul videocliprilor postate de părți am fost prezentată că fiind o persoană de o probitate morală redusă. O femeie de moravuri ușoare și lipsa de integritate. De asemenea, prin intermediul postate de părți s-a adus în mod grav atingerea reputației mele, în sensul că în urma acestor videoclipuri, am pierdut o mulțime de urmăritori de pe conturile de socializate, iar opinia publică a devenit defavorabilă. În acest sens, ulterior postării videoclipurilor postate de către părți mi-a fost atinsă grav reputația, iar părerea publică la adresa mea a fost grav afectată. Astfel, prin intermediul unui videoclip îmi aduc mie și familiei mele o serie de injurii și jigniri grave și mă prezintă ca pe o persoană fără intregitate și o femeie de moravuri ușoare. De asemenea, prin intermediul videoclipului Maria și Nicolae, pârâtul Pop Nelson Simone prezintă vânzătorilor de la piață imagini cu mine”, se arată în acțiunea de chemare în judecată.

Încă nu este foarte clar care este suma cerută de Bianca în cadrul procesul. Potrivit lui Nelson Mondialul, suma pusă în discuție este de 23.000 de lei.

”O să duc probe”

Nelson Mondialu susține că tot ce a afirmat în clipurile sale sunt fapte adevărate, iar la proces va duce toate filmele în care ”Bohocioaia” apare în ipostaze compromițătoare.

”Te cerți cu o persoană care este șmecher, te împaci, dar când ai de lucru cu din astea care sunt profesioniste în arta chat-ului, videochat-ului, ca să intri acolo să faci chestii din astea, trebuie să ai sânge în tine. Trebuie să înțelegeți unele chestii. O să mă prezint. Și dacă s-a început treaba asta o să îmi bag un avocat și o să îți arăt eu ție ce înseamnă treaba asta. Voi vă dați seama câte clipuri am făcut și am plâns. Mi-am dfat seama că totul este o manevră făcută de Mantea. Adica ea îl giugiulea pe Bodo, așa am auzit. Eu făceam o caterincă, că e fată mare. Voi vă dați seama cât tupeu jegos să ai să pui așa ceva. Eu acolo am redat acțiunile tale, unde făceai videochat pe bani. Dacă m-oi duce acolo le-oi prezenta. Intregritatea ți-o stricat-o P…a. Nu ți-am stricat eu intregitatea. Tu și cu Mantea l-ați ținut pe copil legat fedeleș …Eu prin asta aș ori încă o dată, toți cei care ați comentat urât, nu ți-aș dori ca tu femeie sau bărbat ca copiluil tău să îți aducă în casă o noră ca ea. Nu ți rusine, aveai 16 ani. I-ai mințit pe oameni că meri să dai un bacalaureat sau la o facultate și tu ai mersi să îl omori pe ăla”, a spus Nelson Mondialul.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.